donderdag, juni 13, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenSponsorloop bij Roodenburg: 2000 euro opgehaald voor Turkije en Syrië

Sponsorloop bij Roodenburg: 2000 euro opgehaald voor Turkije en Syrië

-

Voor de wedstrijd Roodenburg LSVV’70, gespeeld in de laatste competitieronde, vond er een belangrijke gebeurtenis plaats. Misschien wel belangrijker dan de wedstrijd zelf?
Een aantal weken geleden had de jeugd deelgenomen aan de sponsorloop van de club. De opbrengst wordt dan gedeeltelijk gebruikt voor jeugdactiviteiten, waaronder het sportkamp, maar er wordt ook gelopen voor een goed doel. Dat was dit jaar bestemd voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Vertegenwoordigers van de Stichting, die zorg draagt dat de gelden bij de slachtoffers terecht komen, waren die zaterdag voor aanvang van de wedstrijd aanwezig. De jeugd was opgeroepen om te komen kijken en ze hadden zelfs de darbuka meegenomen.

Voorzitter Leon Kloos en jeugdvoorzitter Rik van Oosten boden namens alle deelnemende kinderen, ouders en familieleden een cheque aan namens de club. Een bedrag van maar liefst € 2000 werd geschonken voor dit goede doel. Een prachtig gebaar, waarvoor dank aan allen die hebben meegelopen, gesponsord en deze activiteit hebben georganiseerd.

Bron: Roodenburg

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read