maandag, februari 26, 2024
HomeTweede klasseEMM'21Voorbeschouwing tweede klasse C (speeldag 10), zaterdag 2 december

Voorbeschouwing tweede klasse C (speeldag 10), zaterdag 2 december

-

HVV- RCL

Een duel tussen de nummers zes en vier van de ranglijst. RCL won de laatste twee (thuis) wedstrijden en heeft zich dus gemeld in het linkerrijtje. Afgelopen weekend werd SVC’08 met 2-1 verslagen, waarbij Roy Weenink zijn ploeg aan de hand nam met twee schone treffers. Na een lange vakantie is Jelmer Vijlbrief ook weer terug en met zijn ervaring erbij moeten de Leiderdorpers in staat zijn een dapper optreden te kunnen opvoeren op sportpark De Diepput in Den Haag. De ploeg uit de hofstad won een van de laatste vijf ontmoetingen en speelde liefst vier keer gelijk. Zo ook in het voorbije weekend bij Foreholte (3-3). Op de ranglijst is het verschil maar een puntje en dus kan de brigade van Hein van Heek een gaatje slaan en op zoek gaan naar vooral DONK en VUC. HVV verloor tot nu toe enkel als gastheer van Nieuwkoop.

EMM’21- FC Oudewater

Beide ploegen bivakkeren in een mindere periode. Na twee keer winst achtereen moest EMM’21 in de laatste twee wedstrijden passen. Bij SVC’08 had de ploeg van Jan de Koning weinig in te brengen, maar tegen Olympia was een nederlaag zeker te voorkomen geweest. De ploeg uit de Veen kampt met de nodige blessures, maar daar staat tegenover dat er ook weer spelers juist beschikbaar zijn zoals Job Mooren en Job Hoogervorst. Een resultaat is wel nodig om de aansluiting te houden met de middenmoot. Met FC Oudewater gaat het al een tijdje minder en de laatste plaats is ondertussen het gevolg. De laatste overwinning dateert alweer van 7 oktober toen Foreholte werd verslagen. In de laatste vijf ontmoetingen werd er drie keer verloren en twee keer gelijk gespeeld. Of de mindere periode te maken heeft met het aangekondigde vertrek van Alex Redel als trainer na dit seizoen is niet duidelijk.

Overige wedstrijden: Nieuwkoop- Alphia, SVC’08- Olympia, VUC- DONK, CSW- UVS, Kagia- Foreholte (wordt belicht als Krakerrr van de Week)

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read