vrijdag, februari 23, 2024
HomeGezocht & VacaturesROAC zoekt voor volgend seizoen trainer voor tweede team

ROAC zoekt voor volgend seizoen trainer voor tweede team

-

s.v. ROAC uit Rijpwetering/Oud Ade, is voor het seizoen 2024/2025 op zoek naar een (ambitieuze) trainer/coach voor het tweede elftal.

Trainer/coach worden van een enthousiaste en jonge groep met potentie waarvan de trainingsopkomst altijd hoog is? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact op met Perry Veilbrief (06 1252 8564) of Dick Heemskerk (06 2057 6668) over onderstaande vacature.

ROAC 2
Het tweede elftal komt momenteel uit in de reserve 1e klasse van het district West 2 (zondag).

s.v. ROAC is een omnisport vereniging in een relatief kleine gemeenschap van 2.600 inwoners. De vereniging vervult een belangrijke sociale rol in die gemeenschap. Presteren, ontspannen en sociaal samenzijn kenmerken de vereniging. De eerste twee elftallen zijn hierbij een uithangbord en thuis- en uitwedstrijden zijn vaak aanleiding voor betrokkenen om de gang naar het sportpark te maken. De club leeft!

Wat verwachten we?
De trainer die wij zoeken is naast trainer van het tweede elftal tevens verantwoordelijk voor een goede coördinatie tussen de technische staf, de keeperstrainer, de medische staf, leiders en begeleiders van het eerste- en tweede elftal en van de JO19.

Trainingen worden samen met de hoofdtrainer verzorgd op dinsdag en donderdag. Ook begeleidt de trainer het tweede elftal op de wedstrijddagen en is hij/zij af en toe aanwezig bij wedstrijden van de JO19.

Wie zoeken we?
De trainer die wij zoeken beschikt over een diploma UEFA-C (of is bereid die te halen) en heeft ervaring als trainer (hoeft niet op het gevraagde niveau te zijn). Gelet op de huidige gemiddelde leeftijd van het tweede elftal moet de trainer bereid zijn een elftal op te bouwen dat gedragen wordt door enkele ervaren spelers. Dit elftal zal vooral gaan bestaan uit spelers die voortkomen uit de eigen jeugd.

De nieuwe trainer beschikt ook over goede communicatieve vaardigheden. Hij/zij heeft gevoel voor de sociale rol van de vereniging en het feit dat er samenwerking is met andere sporten. De trainer is bereid zich te bewegen binnen de waarden en normen die er bij s.v. ROAC gelden en bewaakt die waarden en normen binnen de selectie.

Wat bieden we aan?
Uiteraard ontvangt de trainer/coach een vergoeding en behoort ook het betalen van een UEFA (vervolg)opleiding tot de mogelijkheden bij een (langer) dienstverband met wederzijdse tevredenheid. Verder is er de mogelijkheid om als assistent aan te sluiten bij wedstrijden van het eerste elftal om op die manier ook verantwoordelijkheden op te pakken en ervaring op een hoger niveau op te doen. Kansen om door te ontwikkelen naar de functie van hoofdtrainer zijn er dus volop (binnen of buiten de club). Zo hebben onze laatste twee trainers van het tweede elftal, zonder verdere tussenstop, de overstap gemaakt naar het trainerschap van een eerste elftal.

Belangstellenden kunnen hun sollicitatie en cv vóór 15 december 2023 sturen naar voetbal@svroac.nl ter attentie van Perry Veilbrief.

Must Read