maandag, februari 26, 2024
HomeZaterdagDerde klasseSander van Dijk volgt Jarno Verweij op als trainer van Koudekerk

Sander van Dijk volgt Jarno Verweij op als trainer van Koudekerk

-

Sander van Dijk is komend seizoen (2024/25) de nieuwe hoofdtrainer van Koudekerk. De huidige trainer van Aarlanderveen volgt daarmee Jarno Verweij op als eindverantwoordelijke van de selectie.

Al langer stond Sander van Dijk, de huidige trainer van Aarlanderveen, bij de TC op de radar. Daarbij hebben we goed gekeken naar de persoon Sander van Dijk: hoe is hij als trainer, hoe is hij als mens. Sander past goed binnen de normen en waarden van Koudekerk. Zijn achtergrond (didactische vaardigheden als docent), omgang met spelers, zijn verleden als jeugdtrainer (belangrijk om oog te hebben voor de huidige talenten binnen de selectie in het kader van hun ontwikkelen en doorstroom) passen uitstekend in de visie van de club.

Op basis van die ingrediënten zijn we (TC) tot de conclusie gekomen dat Sander een goede kandidaat is. Daarom hebben we, na zijn aangekondigde vertrek bij zijn huidige club, contact gelegd en zijn we de gesprekken aangegaan.

De staf en de eerste aanvoerders van het eerste zijn betrokken geweest bij de gesprekken. Dat heeft geresulteerd in een samenwerking voor het seizoen 2024/2025. Zowel Sander als Koudekerk zijn enthousiast over de aanstaande samenwerking.

Bron: VV Koudekerk

Must Read