vrijdag, mei 24, 2024
HomeVierde klasseFC OegstgeestMMO en Woubrugge openen tegen elkaar in 4A

MMO en Woubrugge openen tegen elkaar in 4A

-

Het wemelt dit seizoen van de derby’s in de vierde klasse A en dus is het niet toevallig dat er vrijwel wekelijks zeer interessante potten op het vuur staan. Zo starten MMO en Woubrugge direct tegen elkaar en mogen we ook al uitzien naar Sporting Leiden tegen Meerburg en SJZ tegen Warmunda. De andere duels van ‘LAV clubs’ op speeldag 1 zijn: Teylingen- AVV Alphen, Floreant- NSV’46, FC Oegstgeest- Stompwijk’92 en Nicolaas Boys tegen Roodenburg.

In de tweede speelronde treft Roodenburg thuis FC Oegstgeest, gaat SJZ op bezoek bij Stompwijk’92 en is Warmunda gastheer van Floreant. Sporting Leiden reist af naar Noorden voor een treffen tegen NSV’46 en Meerburg en Teylingen komen elkaar dan ook al tegen in Zoeterwoude. AVV Alphen is gastheer van MMO en Woubrugge legt de loper uit, of niet, voor Nicolaas Boys.

Op speeldag 4 staat Warmunda tegen Teylingen gepland en daar mag natuurlijk weer spektakel worden verwacht. Zo ook op speeldag 5 bij Sporting Leiden- Roodenburg en speeldag 12 met SJZ- Meerburg.

Voor het complete schema zie, met dank aan de KNVB en de collega’s van voetbalrotterdam.nl: https://voetbalrotterdam.nl/speelschema/za4a.pdf

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read