zaterdag, juli 27, 2024
HomeZaterdagVierde klasseNSV'46 raakt dure punten kwijt

NSV’46 raakt dure punten kwijt

-

Vierde klasse A (zaterdag)- NSV’46 leek op weg naar een nipte zege op AVV Alphen, maar moest laat alsnog een tegentreffer incasseren en verspeelde twee punten om de aansluiting te houden met de top 4. In Alphen aan den Rijn werd het 2-2.

Jeffrey Pieterse (28-jarige middenvelder, op foto) met zijn bevinding. ,,We hadden geen scherpe start en dat mag niet gebeuren. Bas Kalshoven moest ons in de eerste minuut al redden. Kennelijk was die waarschuwing niet genoeg want vier minuten later was het wel raak. Een knullige stuiterbal in het vijfmetergebied di vervolgens binnen viel zorgde voor de achterstand. NSV kreeg zelf daarna ook wel drie prima kansen, maar daarbij vergaten we onszelf te belonen. Dat is dit seizoen al wel vaker gebeurd en als je de kansen niet genoeg afmaakt, weet je dat je in de problemen kan komen.”

De ex- TAVV’er was na een minuut of dertig wel verantwoordelijk voor de 1-1 via een vrije trap. Daarna kregen we ook meer grip en hadden we er meer mee moeten doen. In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Het ging over en weer, maar ik vond ons wel beter. Yassine el Mariami werd twintig minuten voor tijd geraakt in de zestien. Dat was duidelijk hoorbaar. Toch ging de bal niet op de stip en dat riep bij ons wel vragen op.”

Daarna kwam AVV met tien man te staan. ,,Menno de Jong werd fors geraakt en volgens mij was die rode kaart meer dan terecht. We gingen vervolgens vol voor de zege en die leek er te komen. Perry Lok bereikte bij een corner Robin van Koert en hij werkte binnen. Dan moet je die zege natuurlijk koesteren en zeker zijn van drie punten. Waar wij geen pingel kregen ging de bal vlak voor tijd wel op de stip aan de andere kant. Wat mij betreft een kansloze beslissing die ons heeft benadeeld. Maar goed; we moeten dit puntenverlies ook wel bij onszelf zoeken.”