vrijdag, september 29, 2023
HomeVijfde klasseKickers'69SJZ sluit af met winst op Kickers'69 en ontmoet Laakkwartier

SJZ sluit af met winst op Kickers’69 en ontmoet Laakkwartier

-

Vierde klasse A (zaterdag)- Het duel tussen Kickers’69 en SJZ had niet veel meer om het lijft. De ploeg uit Leimuiden degradeerde al tijden terug en de ploeg uit Zoeterwoude verzekerde zich van de nacompetitie, maar dat succes was eigenlijk al eerder behaald. Het werd 2-4 na een ruststand van 0-1.

Vlak voor de pauze werkte Marc Griffioen de 0-1 binnen. De buitenspeler nam ook het tweede doelpunt voor zijn rekening en dat was niet ver na het nuttigen van de thee. Jaimy van Dijk deed na een uur iets terug voor de ploeg van Dennis Bos, maar Arie van Duijn zag dat Bas de Heiden en Jan van Eeden SJZ naar een veilige marge brachten. Het slotakkoord was in de blessuretijd voor Tijs van der Hoorn.

SJZ eindigde zo als derde en speelt volgende week een uitduel in Den Haag tegen Laakkwartier dat tiende werd in 3B. Kickers’69 bleef steken op zeven punten en slechts 1 zege. Die dateert alweer van 8 oktober 2022 toen Zevenhoven met 2-1 over de knie werd gelegd. Opvallend is dat de nummer laatst die zege boekte op de uiteindelijke kampioen.

Van Duijn zou stoppen met het trainerschap, maar de nog immer bevlogen Katwijker zal zijn trainersloopbaan uiteindelijk gaan afsluiten bij Quick Boys. Daar zal hij het tweede elftal gaan trainen en coachen, dit in samenwerking met Quick Boys O21. ,,Dat is en blijft altijd mijn cluppie en de cirkel is wat mij betreft daarmee rond.”

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read