HomeZaterdagVierde klasseVoorschoten´97 (zo) klaagt steen en been

Voorschoten´97 (zo) klaagt steen en been

-

Vierde klasse (zondag)- Er kwam gistermiddag geen winnaar bij het duel tussen HFC Heemstede en Voorschoten’97. Het werd 2-2 en dit tot groot ongenoegen van de groengelen. Denis Luhulima spreekt duidelijke taal daarover.

,,In de eerste helft met wind mee kregen we vier grote kansen en dat leverde een doelpunt op en opnieuw een onterechte beslissing ten opzichte van ons tweede doelpunt.  In plaats van met 0-2 voor te komen, maakten zij de 1-1 en dat was ook de ruststand. Overigens een uitstekend opgezette aanval met een assist van de linkercentrale op de rechtercentrale Glenn Mulder. De scheidsrechter liet zich teveel beïnvloeden door de verbale dadendrang van de tegenstander en hun grensrechter.”

,,We kwamen in de 50ste minuut met 1-2 voor via een prima lopende aanval met als eindstation Justin Aschman. Met de harde wind in de rug probeerde de thuisploeg onze muur te slechten. Slechts enkele schoten in de handen van onze keeper was het resultaat. De ruimte die wij kregen, hebben we helaas niet goed genoeg benut. In de laatste minuut volgde een afstandsschot die door de wind een vreemde vlucht maakte, 2-2. Eindstand. Een kwartier voor tijd kreeg een speler van hen de tweede gele kaart en even later onderging Jordy van der Wijngaard hetzelfde lot. Helaas weer door scheidsrechterlijke dwalingen niet gekregen wat we verdienden.”