HomeZaterdagVierde klasseVoorschoten'97 (zo) treft tegenstander minder, stekker eruit bij DHSC

Voorschoten’97 (zo) treft tegenstander minder, stekker eruit bij DHSC

-

Bericht uit Haarlems Dagblad: Onze Gezellen heeft de eerste overwinning van het seizoen gepakt. Hoewel, het duel tegen DHSC werd drie minuten voor tijd gestaakt bij een 2-3 stand. De kans dat Remko Hoek met zijn team voor die luttele minuten terug moet naar Utrecht lijkt klein. DHSC kreeg vier rode kaarten en er was een rapporteur aanwezig. „De scheidsrechter werd bedreigd en ging onder politiebegeleiding van het complex”, had Hoek gezien.

N.a.v. bovenstaande kwam het volgende bericht binnen op onze redactie:

Naar aanleiding van afgelopen weekend heeft DHSC zondag 1 besloten om zich per direct terug te trekken uit de zondag 4e Klasse C. DHSC wordt gezien als degradant in de eindstand (plaatst 13). Er blijven nu 12 teams over in deze competitie. Door deze terugtrekking zullen de periodes ook worden aangepast. De periodeverdeling gaat er nu als volgt uitzien:

Periode 1: eerste 11 wedstrijden

Periode 2: laatste 11 wedstrijden

Periode 3: gaat naar het hoogst geëindigde team in de eindstand, zonder periode.

Nieuwe stand: DSS 7-14, TOS Actief 7-12, TOG 5-11, Nieuw-West United 6-10, Ankaraspor 5-8, Voorschoten’97 6-8, HFC 5-7, BSM 5-6, Eendracht’82 5-5, CTO 6-5, Rivierwijkers 6-5, Onze Gezellen 5-1.

Note redactie: het duel van Voorschoten’97 uit bij DHSC komt derhalve te vervallen (4-0).