woensdag, april 17, 2024
HomeGezocht & VacaturesDoelman biedt zich aan voor regionale voetbal

Doelman biedt zich aan voor regionale voetbal

-

Bij wijze van uitzondering deelt onze redactie een mailtje die binnenkwam. Wellicht iets voor uw club? Doelmannen en spitsen zijn immers altijd in trek!

,,Ik begon op 6-jarige leeftijd met voetballen bij voetbalclub SV Wassenaar. Ik speelde hier mijn eerste jaren als keeper bij deze club. Daarna maakte ik de transfer naar Haaglandia (2e divisie). Na drie jaar besloot ik over te stappen naar DHC (2e divisie & 3e divisie) en voegde ik mij bij de O15-1. Weer precies 3 jaar later maakte ik de overstap naar Forum Sport en vervoegde ik mij bij de O17-1( 3e divisie). Hier werd ik geselecteerd als aanvoerder van de O19-1 (3e divisie) van Forum Sport en trainde ik regelmatig mee met het eerste seniorenteam. In het seizoen 2020-2021 maakte ik mijn debuut voor het eerste seniorenteam van Forum Sport, uitkomend in de 1e klasse. Na 2 jaar maakte ik de overstap naar VV Wilhelmus. Hier voetbalde ik een jaar om vervolgens het avontuur in de Verenigde Staten aan te gaan. Ik voetbal hier voor Indiana Tech uitkomend in de NAIA competitie. Wij zijn dit jaar bij de top 8 van het land gekomen. Op dit moment ben ik niet speelgerechtigd voor een volgend seizoen in de VS, en daarom op zoek naar een nieuwe club in Nederland.”

,,Ik ben een keeper die uitblinkt op de lijn. Ik heb een enorme winnaarsmentaliteit en ben erg ambitieus. Ik probeer altijd het maximale uit mijzelf, maar ook uit anderen te halen.. Zowel op als buiten het veld word ik gezien als gefocust op het behalen van resultaten. Als ik ergens mijn zinnen op zet, geef ik 110%!

Erg gebruikelijk in de VS is een highlight video.

Dit is een link naar een highlight video van mij: https://youtu.be/faIGVbwxuQE

Philip Kooper

Must Read