zaterdag, juli 27, 2024
HomeKickers'69Interviews Kickers'69Fotoreportage Kickers'69- NOCKralingen

Fotoreportage Kickers’69- NOCKralingen

-

Het wedstrijdverslag kwam al voorbij, maar nu nog een serie foto’s van de eerste helft tussen Kickers’69 en NOC Kralingen. Daarna werd het te donker, het duel startte bijna drie kwartier later, en kwam het met bakken naar beneden. De foto’s zijn afkomstig van onze Eric van der Wijngaard. Eerst nog kort een analyse van de winnende trainer, Angelo Leverock.

,,Ik vond dat we goed begonnen en we hadden pech met een bal op de lat. Daarna namen zij het initiatief, maar daar kwamen niet veel kansen uit voort. Uit het niets werd het 1-0 en de 2-0 op slag van rust was daarna behoorlijk bepalend. Na de rust moesten we overduidelijk terug en de 2-1 was zeker verdiend te noemen. De rake vrije trap van Tijs van der Hoorn was bevrijdend en daarna hebben we het rustig uit kunnen spelen naar 4-2. Op naar de volgende ronde.”

Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl