zondag, april 28, 2024
HomeVijfde klasseMMOMMO geniet op trainingskamp in Holten

MMO geniet op trainingskamp in Holten

-

Geleidelijk aan ontvangt onze redactie nieuws van clubs die op trainingskamp waren, zijn en straks nog gaan. Uiteraard zal onze redactie een en ander plaatsen. Onderstaande ontvingen wij van MMO, waarvoor dank!

Trainer Yorick Boon: ,,Hier even een kort verslag van de gespeelde oefenwedstrijd op ons trainingskamp. We hebben een oefenwedstrijd gespeeld tegen Bruse Boys uit Bruinisse derdeklasser uit Zuid 1. De wedstrijd duurde 2 x 35 minuten. In de eerste helft was het bal bezit 50/50 en we kwamen ook voor door een goal van Tijn van de meent. Bruse boys had ook een aantal kansen maar in de eerste helft was het echt wel gelijk opgaand en de 1-1 was terecht te noemen. In de tweede helft, mede door wat wisselingen bij beide teams, hadden we het lastiger. We kwamen minder aan voetballen toe en zij gingen juist makkelijker voetballen. Uiteindelijk scoorden zij er nog twee in de tweede helft en verloren we dit potje met 3-1. Al met al was het een leuk potje wat we tijdens ons trainingskamp hebben kunnen voetballen en waar we ons klaar kunnen stomen voor de tweede seizoenshelft. Nog wat kleine activiteiten gedaan dit weekend en toen het er weer op. Wij bedanken Bruse Boys om de wedstrijd te kunnen spelen en onze trouwe supporters die ook hier weer aanwezig waren om ons mentaal te ondersteunen!”

Note: MMO bedankt ook Blauw Wit ‘66 omdat daar de wedstrijd gespeeld kon worden!