vrijdag, april 19, 2024
HomeDerde klasseTAVVTAVV 'eerste schaap over de dam' voor samenwerking met LAV ('24-'25)

TAVV ‘eerste schaap over de dam’ voor samenwerking met LAV (’24-’25)

-

Afgelopen maandag konden clubs die aanwezig waren bij de loting in het kader van de Sportiff LAV Cup zich ook al weer aanmelden voor de editie in het seizoen ’24-’25. Het toernooi leeft meer en meer, zo kregen de medewerkers van LAV op deze avond te horen, en graag gaan we dus op voor weer een nieuw seizoen. Dat geldt tevens en bijna als vanzelfsprekend voor de continuering met onze website en socials. TAVV, bij monde van voorzitter Chiel Scholte, was er als de kippen bij om zich aan te melden voor deelname aan het toernooi EN de website.

Scholte: ,,Allereerst gaan we uiteraard door met LAV als mediapartner. Al meer dan 10 jaar berichten ze op een enthousiaste en positieve manier onze mooie vereniging en meer verenigingen in de regio. Met altijd correcte en realistische wedstrijdverslagen, af en toe zelfs samenvattingen en andere nieuwtjes en gebeurtenissen rondom TAVV. Daarnaast organiseren ze gedurende een seizoen ook altijd een paar nuttige en informatieve bijeenkomsten waar we als vereniging ook profijt van kunnen hebben. Ook de LAV Cup is inmiddels traditie geworden voor TAVV. Voor onze TC en staf een perfecte manier om gedurende het seizoen nog wat extra leuke en sportieve wedstrijden te spelen. En uiteraard een extra optie op een prijs aan het einde van het seizoen, hahaha. Mooi om te zien dat steeds meer verenigingen die mening is toegedaan en het deelnemersveld flink is toegenomen. En de moeite waard want alleen al de jaarlijkse loting na de groepsfase is een reden om mee te doen en te presteren.”

Aanmelden voor het regionale toernooi kan via redactie@leidenamateurvoetbal.nl, maar mag ook worden doorgegeven aan een van onze teamleden. Graag vernemen we ook of uw club straks weer van de partij is (lees: blijft) voor de website en socials in het seizoen ’24-’25. Graag dit even officieel melden via het genoemde e-mailadres. Op voorhand dank voor het gestelde vertrouwen namens onze voltallige redactie!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read