zaterdag, mei 18, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseValken'68 wint weer van Voorschoten'97 (plus fotoreportage en nababbels!)

Valken’68 wint weer van Voorschoten’97 (plus fotoreportage en nababbels!)

-

Eerste klasse C (zaterdag)- Valken’68 heeft na de zege op sportpark Adegeest ook op het eigen Duyfrak gewonnen van streekgenoot Voorschoten’97. Het duel eindigde in 3-0 voor de Valkenburgers. Die score viel zeker te hoog uit gezien de onderlinge verhoudingen, maar daar maalde niemand om bij de geelroden.

In de eerste helft en het eerste kwartier van de tweede helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd, maar kwam de derby niet of nauwelijks op gang. Valken’68 deelde enkele speldenprikken uit, maar de bezoekers kregen met Thom Wijnalda voor en Loyd van der Wilden na de rust de grootste kansen.

De treffer viel na ruim een uur spelen aan de andere kant via Dunke Lagerberg. Voorschoten’97 probeerde weer terug te komen in de wedstrijd, maar in de slotfase liep de thuisploeg nog uit naar 3-0 via Jelle van den Oever en Samet Arikan.

Morgen meer over deze wedstrijd qua verslaggeving. Nu een fraaie fotoreportage van de eerste helft door Jan van der Lubbe en vier interviews die na afloop werden afgenomen door respectievelijk Remco Mentink en Hennie Kanbier.