donderdag, mei 30, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseVoorschoten’97Daniek van der Meer (FC Lisse) volgende versterking voor Voorschoten'97

Daniek van der Meer (FC Lisse) volgende versterking voor Voorschoten’97

-

De Technische Commissie is zeer verheugd te kunnen melden dat middenvelder Daniek van der Meer, die ook in de verdediging uit de voeten kan, aankomend seizoen de selectie van Voorschoten’97 komt versterken. Daniek startte zijn carrière bij DOSR waar hij tot zijn 14e in de jeugd speelde. Daarna werd hij gescout door FC Lisse en maakte de overstap naar Ter Specke.

Bij FC Lisse liep Daniek de rest van de eerste jeugdelftallen door en in het kampioensjaar van seizoen 2021-2022 mocht hij zijn debuut maken in de hoofdmacht. In de seizoenen daarna heeft hij nog de nodige ervaringen op kunnen doen.

Daniek van der Meer is de nieuwste aanwinst van eersteklasser Voorschoten’97, Maarten Kriek (links) is zichtbaar in zijn nopjes met de van FC Lisse over komende speler.

Daniek: ,,Voor mijn eigen ontwikkeling is het goed om elke week op een mooi niveau te spelen en bij Voorschoten’97 liggen die kansen. De eerste gesprekken met de staf en trainer voelde goed en de plannen spreken mij erg aan. Ook wil ik gaan verhuizen naar Leiden. Voorschoten’97 is dan goed te combineren met school en werk.”

We wensen Daniek heel veel succes en plezier bij de ‘groen gele’ familie!

Namens de TC van Voorschoten’97

Must Read