donderdag, mei 30, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseVoorschoten’97Justin van Look en Noël Beij naar Voorschoten'97

Justin van Look en Noël Beij naar Voorschoten’97

-

De Technische Commissie is zeer verheugd te kunnen melden dat keeper Justin van Look aankomend seizoen de selectie van Voorschoten’97 komt versterken. Justin begon zijn carrière bij Westlandia, waar hij heel de jeugd heeft gespeeld. Toen hij naar de senioren ging, is hij bij Wilhelmus het doel gaan verdedigen. Dat seizoen heeft Justin (eerste foto samen met Maarten Kriek) ook de aandacht weten te trekken.

 

Toenmalig trainer van Voorschoten’97, André Lourens, heeft ervoor gezorgd dat hij de overstap maakte naar Adegeest voor het seizoen 2018-2019. Dat seizoen promoveerden Justin samen met Voorschoten’97 naar de 1ste klasse. Na een trainerswissel is hij vertrokken. Na drie seizoenen Forum Sport en twee seizoenen Die Haghe keert Justin terug bij Voorschoten’97.

De Technische Commissie is tevens zeer verheugd te kunnen melden dat Noël Beij (foto hierboven) aankomend seizoen de selectie van Voorschoten’97 komt versterken. Noël begon zijn carrière bij VV Leiden, na een tussenstop in de jeugd bij GHC, belandde hij bij Voorschoten’97. Na een aantal jaar bij Voorschoten’97 te hebben gespeeld werd hij gescout door Excelsior Rotterdam. Helaas was dit verblijf bij de Rotterdammers van korte duur en ging hij naar UVS. Daar haalde hij het eerste, maar vanwege de grote concurrentie besloot Noël zijn geluk te vinden bij Lugdunum, waar hij uitgroeide tot een vaste waarde van het eerste elftal. Nu keert Noël terug op het groen gele nest waar hij erg veel zin in heeft. ,,Het is tijd voor een stap omhoog, ik heb altijd nog eens terug willen keren, en na de eerste gesprekken werd dat gevoel alleen maar versterkt. Vooral wat de ambities zijn van Voorschoten’97 heeft me doen besluiten de stap naar Adegeest weer terug te maken, en ik kan niet wachten om met volle trots het groengeel weer te gaan dragen!

TC Voorschoten’97

Must Read