woensdag, juni 12, 2024
HomeTweede klasseKagiaStand van zaken tweede klasse C (zaterdag)

Stand van zaken tweede klasse C (zaterdag)

-

Komende zaterdag vallen de laatste beslissingen in de tweede klasse C. Al bekend is dat VUC kampioen is en Olympia en Kagia gedegradeerd zijn. FC Oudewater en UVS zijn al veroordeeld tot de nacompetitie voor lijfsbehoud. Foreholte is veilig, maar voor RCL (al wel verzekerd van nacompetitie) en EMM’21 staat er nog wel het nodige op het spel.

Programma:

CSW- RCL, Nieuwkoop- Foreholte, VUC- HVV, EMM’21-DONK

Stand:

2 HVV 25-48 (+29)

3 RCL 25-47 (+28)

Periodetitels:

Eerste: VUC

Tweede: HVV

Derde: RCL (vervangend)

Als de kampioen of promovendus ook een (aangemerkte) periodekampioen is (zoals in geval VUC), dan gaat de betreffende periode naar de ploeg met de meeste punten in de eindrangschikking van de gehele competitie die nog geen (aangemerkte) periodekampioen is. RCL kan nog tweede worden en stroomt dan later pas in bij de nacompetitie. Bij een derde plaats wordt er op 1 juni begonnen. Mocht RCL winnen en HVV niet dan eindigt RCL als tweede. Wanneer RCL gelijk speelt en HVV verliest met minimaal twee treffers verschil van VUC dan zijn de Leiderdorpers ook tweede.

7 Nieuwkoop 25-32 (-6)

8 EMM’21 25-31 (0)

9 CSW 25-30 (-7)


10 SVC’08 25-29 (-6)

Wanneer EMM’21 wint dan is het veilig. Bij en gelijkspel of nederlaag is het afhankelijk van de resultaten van CSW en SVC’08.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read