vrijdag, april 19, 2024
HomeZaterdagDerde klasseKogel door de kerk bij SV Aarlanderveen: nieuwe trainersstaf bekend

Kogel door de kerk bij SV Aarlanderveen: nieuwe trainersstaf bekend

-

De nieuwe trainer en assistent trainer voor het seizoen 2024-2025 zijn bekend.
Jeffrey van Dijk en Wil Boom zullen volgend seizoen met onze selectie aan de slag gaan! De technische commissie en het bestuur zijn na een zoektocht van een aantal maanden erin geslaagd om een geschikte trainer en assistent te vinden voor de selectie van SV Aarlanderveen. Afgelopen week is een overeenstemming bereikt met Jeffrey van Dijk (32 jaar oud) uit Zoetermeer en assistent Wil Boom (43 jaar oud) uit Nieuwkoop.
Van Dijk is momenteel hoofdtrainer van SV CWO uit Vlaardingen en zal komend seizoen starten bij SV Aarlanderveen. Jeffrey zal ondersteunt worden door Boom. Hij is op dit moment de assistent van Jeffrey bij SV CWO.
Het was een uitgebreide zoektocht, waarbij vele gesprekken zijn gevoerd met potentiële kandidaten. Als technische commissie hebben we een goed gevoel bij Jeffrey en Wil. We zien in Jeffrey een ambitieuze jonge trainer die onze getalenteerde selectie verder gaat helpen bij het bereiken van sportieve doelen.
Voorafgaand aan zijn huidige rol als hoofdtrainer bij SV CWO heeft Jeffrey onder andere de jeugdopleiding van Excelsior Maassluis en Alphense Boys getraind. Wil is voorafgaand bij SV CWO jeugdtrainer geweest van SV Nieuwkoop, Alphense Boys en FC Utrecht.
Wij hebben er alle vertrouwen in dat Jeffrey, Wil en de spelers- en begeleidingsgroep een nieuw seizoen tegemoet gaan op een plezierige en ambitieuze manier.
Op maandagavond 26 februari zullen Jeffrey en Wil officieel hun handtekeningen zetten.
Welkom bij de club!
De technische commissie SV Aarlanderveen

Must Read