maandag, april 15, 2024
HomeZaterdagDerde klasseOngelukkig Lugdunum verliest van Soccer Boys

Ongelukkig Lugdunum verliest van Soccer Boys

-

Derde klasse A (zaterdag)- Op Sportpark Kikkerpolder II heeft Lugdunum de tweede wedstrijd na de winterstop ook niet winnend afgesloten. De ploeg ging gisteren onderuit tegen Soccerboys: 1-3. De Kikkers blijven daardoor onderin de competitie bungelen.

Dyllan Hiwat met zijn bevinding over de nederlaag tegen de Bleiswijkers. „In de eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd. Bij een ingooi ontstond er een miscommunicatie en dat leidde tot de 0-1. In de tweede helft probeerden we het anders te doen. Dat ging best wel goed. Maar ik denk dat Soccer Boys in het positiespel/veldspel beter was en meer kansen had. Soccer Boys kwam op een 0-2 voorsprong. Daarna probeerde Lugdunum aanvallend te wisselen. Ik werd ook gewisseld. Toen ik net de kleedkamer binnenliep werd het 0-3. Dat was best wel pittig. Ozan Isitir scoorde nog de 1-3.”

Jayden Bergwijn en Renaldo van den Berg ontbraken tijdens deze wedstrijd. Steunpilaar Gary Person speelde wel mee. Het seizoen verloopt tot nu toe stroef. „Het is nooit leuk om zo’n seizoen te spelen met niet veel overwinningen. We doen met z’n allen ons best om hieruit te komen, blijven hameren op de fouten en kijken wat we moeten verbeteren. Kijkend naar de stand moeten we realistisch blijven en kijken waar we op moeten focussen. We moeten ons plicht doen, het worden nog pittige maanden.”

De intentie om resultaten te behalen is er wel, maar het geluk ontbreekt dit seizoen. „De kansen die we krijgen, maken we niet af.” Het team heeft goede spelers, een mix van jong en oud. Maar Koos de Haas, Renaldo van den Berg, Rick Arnoldus en Tim de Cler worden ook gemist, die het vermogen hebben om het team op sleeptouw te nemen.”

Door het verlies staat Lugdunum op een teleurstellende 13e plaats. De competitie telt een totaal van 26 wedstrijden. Hiwat: „Ik hoop dat we ons kunnen handhaven. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd. De mogelijkheden om erin te blijven zijn zeker nog steeds aanwezig. Het mooiste zou zijn als we bij de eerste 8 eindigen. Maar als we ons via de nacompetitie handhaven, ben ik ook tevreden.”

Auteur: Shravan Dielbandhoesing

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read