vrijdag, april 19, 2024
HomeDerde klasseASCSelectie ASC seizoen '24-'25 grotendeels ingevuld

Selectie ASC seizoen ’24-’25 grotendeels ingevuld

-

Januari staat traditiegetrouw in het teken van de gesprekjes bij ASC. Geslaagde gesprekjes, want het overgrote deel van de spelers en staf zal ook volgend jaar de eer van de Good Old verdedigen.

Onder dit bericht voor de echte liefhebbers het hele overzicht van de vele (33) selectiespelers die doorgaan. Met enkele spelers zijn we nog in gesprek over volgend seizoen. Niet alleen op het veld, maar ook langs de lijn staat veel kwaliteit. Stefan Kraaijvanger (hoofdcoach), Rob van Reisen (keeperstrainer), Chris Zweistra (leider), Hein Fles (fysio zaterdag), Maikel Stolwijk en Barthold Mackay (back up vlaggers) regelen alles rond het 1e tot in de puntjes. Fysiotherapie praktijk Doortast van Barend van Zelm zorgt er op de trainingsavonden voor dat onze mannen fit blijven.

We zijn inmiddels de zoektocht gestart naar een vaste assistent-scheidsrechter voor het 1e en een coach voor het 2e elftal. Interesse? Mail dan naar Sander de Wolf, selectie@ajaxsc.nl.

TC-selectie

Sander de Wolf

Peter Nas

A.S.C. Selectie 2024/2025

Blijven: Max van Wijck, Joek Nieuwenhuis, Thomas  Bakx, Winne Meijer, Jelle Schouten, Diederik Bertels, Olaf Sijbesma, Max van der Boog, Ruben van Aggelen, Alex Iliopolous, Hugo de Groot, Casper Wenzel, Teije Rutten, Siard Kuipers, Boy Jansen, Jerome Rousseau, Jordy Quakernaat, Ruben Hofstee, Sieb Maris, Ruben Dutrieux, Joost Bierhuizen, Hugo van Wijck, Fenno van den Hoek, Victor Schipholt, Arjan van Tilborg, Siebe Bonsing, Timme van Rooyen, Tomas van der Vlugt, Xander Duisters, Kars Broekhof, Roderick Willemen.

 

Must Read