vrijdag, juli 5, 2024
HomeDerde klasseTAVVMeer dan geslaagde receptie en jubileumdag bij TAVV

Meer dan geslaagde receptie en jubileumdag bij TAVV

-

Na de zeer gezellige en drukbezochte receptie op donderdag 30 mei was het afgelopen zaterdag 1 juni dan eindelijk zo ver. Na maanden van intensieve voorbereiding was alles en iedereen klaar voor onze jubileumdag. Een dag met een prachtig programma welke we zouden afsluiten met een knallend feest. Ondanks dat het zonnetje het een beetje liet afweten waren de weergoden ons toch goed gezind door er in ieder geval een droge dag van te maken. En wat was het een geweldige dag! Twee meer dan leuke, doelpuntrijke en sportieve wedstrijden gevolgd door de trekking van de superloterij en afgesloten met een geweldig optreden van Helemaal Top en onze eigen DJ Tom Sassen. Dit alles in een geweldige ambiance en sfeer zorgden voor een vlekkeloos verlopen dag.

Onze dank gaat uit naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Van de Jubileumcommissie tot alle vrijwilligers en sponsoren binnen TAVV. Uiteraard dank aan FC De Rebellen en Helemaal Top die alle verwachtingen meer dan hebben waargemaakt. Maar ook zeker aan Lyna Kant en alle toppers van de Penelope Groep die er samen met de Beveiliging voor hebben gezorgd dat alles meer dan soepel is verlopen.

En niet te vergeten een enorme dank en pluim aan jullie! Aan iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan die geweldige sfeer en meer dan gezellige avond! We mogen met zijn allen meer dan trots zijn op ons TAVV! Op naar de volgende 75 jaar!

Namens het bestuur,
Chiel Scholte
Voorzitter TAVV

Must Read