woensdag, juni 12, 2024
HomeSpelerscarrouselUpdate selectie 2024-2025 bij derdeklasser ASC

Update selectie 2024-2025 bij derdeklasser ASC

-

Nu het seizoen erop zit en ASC zich degelijk heeft gehandhaafd in de 3e klasse zaterdag kan de blik op het komende seizoen. Eerder berichtten we al dat het overgrote deel van de selectiespelers ook volgend seizoen te bewonderen is op sportpark de Overveer. In dit bericht de spotlights op de spelers die ASC volgend seizoen komen versterken.

Terug op het oude nest: Max Benninga. Killerspits in hart en nieren. Hij heeft door zijn studie in Delft enkele jaren bij Concordia gespeeld. Een schitterend wit shirt, maar het rood-zwart bleef natuurlijk trekken. 

Mats Warmerdam en Tom Dijkhuizen komen over van goede buur Lugdunum. Mats is een echte linkspoot die graag de voetballende oplossing zoekt. Hij kan op meerdere posities in de verdediging uit de voeten. Ook de kopsterke Tom maakt de overstap vanuit de Kikkerpolder. Hij kan op meerdere posities spelen, waaronder in de spits.

Van Van Nispen maken Berhang Sartib, Tim Warmerdam en Joris Aartman de overstap naar onze club uit Oegstgeest. Berhang is een aanvallende ingestelde wingback, die zijn acties combineert met 110% inzet. Joris is een sterke middenvelder. Met lengte en kopkracht als extra wapen. Tim is een keeper die ook met de bal aan de voet indruk maakt. De oplettende lezer had 1 en 1 al opgeteld, Tim is de broer van Mats. 

Sven Raven is via Hugo van Wijck bij ASC terecht gekomen. Na een aantal jaar pendelen naar zijn oude cluppie Wasmeer in Hilversum, ging selectievoetbal toch weer kriebelen. En als je in Leiden studeert is het magische rood-zwart dan een logische keuze. Erik van Seventer zal als back-up keeper de selectie ondersteunen. Op zondag staat hij in zijn eigen ASC vriendenteam op het middenveld, maar doordeweeks traint hij mee en als nodig staat hij er op de zaterdag. Erik heeft in de jeugd altijd gekeept en dit seizoen al laten zien dit niet verleerd te zijn.

Met deze aanwinsten hebben we ook dit seizoen weer een ruime selectie en dat hebben we ook nodig om alle wedstrijden met 1 en 2 goed voor de dag te komen.

Allen welkom en veel plezier bij ASC! 

TC Selectie ASC

Must Read