Panna-kampioen Easy Man te gast bij Haring & Wittebrood Toernooi

Voor de 31ste keer wordt in het kader van Leidens Ontzet het DoCoS Haring & Wittebrood Voetbal Jeugdtoernooi georganiseerd. Het toernooi wordt aanstaande zondag 26 september gehouden op de velden van het DoCoS complex aan de Haagsche Schouwweg. Het toernooi  begint om 09.45 uur, rond 16.30 uur worden de prijzen uitgereikt door burgemeester Henri Lenferink, Ere-voorzitter van de 3 October Vereeniging.

Sparta neemt ook deel aan het toernooi
Volendam ging ooit met de grote beker terug naar het palingdorp. Hier genieten de gasten van een smakelijke lunch, Haring & Wittebrood.

Tal van clubs uit Leiden en omgeving en van betaalde voetbalverenigingen kijken elk jaar weer uit om te worden uitgenodigd voor dit “leukste voetbaltoernooi van het jaar”. Het “leukste” wordt dit jaar extra glans gegeven door een wervelend optreden van Easy Man, de populaire balgoochelaar die al tweemaal wereldkampioen panna werd. Easy Man geeft zijn spectaculaire show tussen 12.15 en 13.15 uur.

Easy Man, 2x wereldkampioen panna, zorgt voor een spectaculair optreden

Aan het fameuze toernooi nemen de JO13-selectieteams deel van: de profclubs Excelsior en Sparta; verder ASC, Meerburg, Noordwijk, Quick Den Haag, RCL, UVS, Valken ’68, Voorschoten ’97, Wilhelmus en gastheer DoCoS. De dik 200 jeugdige toppertjes  worden onthaald op een lunch, bestaande uit Haring & Wittebrood, opgediend door een brigade van 25 vrijwilligsters. De wedstrijden worden geleid door een groot scheidsrechterskorps. Een hele  zondag gezellig doorbrengen bij DoCoS, genieten van de toekomstige talenten en van hapjes, drankjes en meer. Genieten maar!

De talenten van de toekomst een hele dag in actie tijdens het ‘leukste toernooi’ van het jaar
De prijzen worden weer uitgereikt door burgemeester Henri Lenferink, Ere-voorzitter van de 3 October Vereeniging
Het scheidsrechterskorps zorgt voor een fair verloop van de vele wedstrijden

 

Redactie
Redactie
Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!