DONK in slotseconden toch nog naast EMM’21 (2-2)

Tweede klasse C (zondag)- EMM’21 was donderdagavond gastheer van DONK. De formatie van Koen van der Vlugt  won eerder dit seizoen van de Gouwenaren. De fusieclub leek ook in eigen huis op weg naar een driepunter tegen de vice-koploper, nadat Lars van der Meer in blessuretijd zijn ploeg op voorsprong had gezet. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd troffen de bezoekers toch nog doel, waardoor de ontmoeting in een gelijkspel eindigde (2-2).

EMM’21 speelde een prima eerste helft en kwam vlak voor rust verdiend op voorsprong. Nadat Nino Wesselman en Roy Hoogenboom in het begin van de wedstrijd goede kansen op de openingstreffer nog onbenut hadden gelaten, was het uiteindelijk dezelfde Hoogenboom die de 1-0 op het scorebord zette. Na de pauze kwamen de bezoekers sterk terug en via een mooi doelpunt van Roy de Graaf kwam DONK een kwartier voor tijd op gelijke hoogte. De mooie treffer van Lars van der Meer, zijn eerste doelpunt voor de EMM’21-hoofdmacht, leek voldoende voor de Veense zege , maar een doelpunt van Bas Houdijk in de dying seconds van de wedstrijd bezorgde de thuisploeg toch nog een dompertje (2-2). Komende zondag speelt EMM’21 opnieuw een thuiswedstrijd, dan komt het Reeuwijkse RVC’33 op bezoek.

EMM’21 – DONK  2-2  (1-0) 40. R. Hoogenboom 1-0. 75. De Graaf 1-1, 90 +2 L. van der Meer 2-1, 90 +4 Houdijk 2-2.