Doelpunten Victor Trauer nu niet voldoende voor resultaat Football Factory

Vijfde klasse (zaterdag)- Football Factory-aanvaller Victor Trauer vestigde in de eerste twee competitiewedstrijden de aandacht op zich door in beide wedstrijden de volledige productie van de Leidse universiteitsploeg voor zijn rekening te nemen. Ook in de uitwedstrijd bij Sportief liet de Leidse Duitser zich weer van zijn beste kant zien. Trauer was opnieuw verantwoordelijk voor beide Leidse treffers, maar dit bleek afgelopen zaterdag voor de rood-zwarten onvoldoende om in Noorden met een resultaat van het veld te stappen (3-2).

Football Factory -teammanager Wessel Sels blikte terug op de wedstrijd: ,,We speelden door wat mutaties met een andere formatie en dat was in het begin even wennen. We stonden al vroeg in de wedstrijd met 1-0 achter, maar daarna kwamen we goed terug. Victor Trauer maakte nog voor rust de 1-1 en niet veel later leken we ook op 1-2 te komen, maar dit doelpunt werd om onduidelijke redenen afgekeurd. In de tweede helft scoorde Victor, who else zou je bijna zeggen, ook de 1-2.  Victor is een Duitse student, die zich begin dit seizoen heeft aangemeld en je kun rustig zeggen dat hij voor ons een geweldige aanwinst is. Helaas moesten we het laatste half uur met tien man verder,  nadat de pas ingevallen Abood Tameem de rode kaart kreeg. Hierdoor kwamen we onder zware druk te staan en een kwartier voor tijd werd het 2-2. Vlak voor tijd scoorden zij ook de 3-2 en daar het bleef het bij.”

Vervolgend: ,,Heel zuur dat we de wedstrijd alsnog verliezen, want een gelijkspel had de verhoudingen in het veld beter weergegeven. De vijfde klasse is voor ons een klasse met veel nieuwe tegenstanders, waarbij het dus lastig is om vooraf de sterkte van je opponent in te schatten. Volgende week spelen we thuis tegen Terrasvogels. Zij hebben een punt minder dan wij, dus op papier lijkt dit een te nemen horde te zijn en zeker met een spits als Victor in de ploeg’’, besluit Sels met een kwinkslag.

Sportief – Football Factory 3-2 (1-1). 6. Sportief 1-0, 20. Trauer 1-1, 50. Trauer 1-2, 75. Sportief 2-2, 85. Sportief 3-2.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!