dinsdag, april 30, 2024
HomeVijfde klasseMMOOnzorgvuldig MMO in mindere fase

Onzorgvuldig MMO in mindere fase

-

Vijfde klasse A (zaterdag)- Lange tijd was er geen ruis op de lijn bij MMO en de winstpartijen volgden elkaar moeiteloos op. Vanaf 3 december werd het minder, hoewel het treffen bij Sportief destijds (1-1) qua resultaat niet tegen viel. Daarna werd er echter ook niet meer gewonnen. Tegen Zwanenburg ging het zaterdag bepaald minder en moest een 3-0 nederlaag worden geïncasseerd. Vormgever Richard Bakker was vorige week al terug van een slepende blessure en de middenvelder was er gisteren ook bij. ,,Het zijn harde cijfers, maar het is niet zo dat we er vanaf zijn gespeeld. Onzorgvuldig was het wel en het zal de komende weken weer beter moeten. We spelen nog twee duels tot de korte break en daarin moeten we de volle buit pakken. Dan staan we er weer goed bij.”

Bakker zag dat de tegenstander van meet af aan inzakte, zoals veel tegenstanders dat doen die uitkomen tegen de ploeg uit Hoogmade. ,,Er stond een heus blok en daar hadden we moeite mee. We konden de gaatjes maar moeizaam vinden. Balbezit hadden we genoeg, maar we creëerden maar weinig. We waren slordig aan de bal en op het middenveld leverde dat een keer balverlies op en de 1-0. Ik kreeg zelf nog een goede kans, maar helaas bleef de gelijkmaker uit. Vlak voor rust scoorden zij nog een keer en toen wisten we al wel dat we een lastige tweede helft zouden spelen. Hoewel Jeroen Disseldorp, hij speelde in de punt, ook nog de 2-1 had kunnen maken.”

Na de rust was het veel van hetzelfde. Bakker: ,,Het ging aan de bal wel iets beter, maar we haalden ons niveau van voor de winterstop niet en zij bleven loeren op de counter. We kregen nog een behoorlijke kans met Disseldorp, maar helaas hielden we het droog. Vlak voor tijd werd het nog 3-0. Ik vind niet dat we kunnen spreken van een offday, maar dit was zeker niet een van onze beste beurten. De complimenten gaan uit naar de tegenstander. Hun plan werkte goed. Het is jammer dat we niet hebben kunnen profiteren van de halve misstap van Sportief. Maar goed, we houden het vertrouwen erin. Twee thuisduels voor de boeg en we moeten ons weer herpakken.”

Basisopstelling MMO; Van Wieringen, Bax, B. van der Meer, M. van der Meer, R. Bakker, Hoogenboom, Visser, Van Tol, T.Bakker, Disseldorp, Van de Meent.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read