Voorbeschouwing derde klasse C, zondag 10 maart

PVC – ROAC

ROAC behaalde afgelopen zondag een prima 1-0 overwinning (doelpunt Yoek Bentvelzen) op het Amsterdamse TABA en nam daarmee revanche voor het eerdere 5-2 verlies in de hoofdstad. De formatie van Bart Jansen is al negen wedstrijden op rij zonder verliespartij. De laatste nederlaag van ROAC dateert inmiddels van ruim vier maanden geleden. Door deze goede resultaten zijn de paarshemden opgeklommen naar plek vier van de ranglijst. ROAC gaat komende zondag op bezoek bij het Utrechtse PVC, alwaar de paarshemden zullen trachten om de succesvolle reeks verder te verlengen. De heenwedstrijd tussen beide clubs eindigde in een 5-1 overwinning voor ROAC.

Overige wedstrijden in deze klasse: Sporting’70 – SMVC Fair Play, Roda’46 – WV-HWDW, KDO – Swift, Quick 1890 – FC Aalsmeer, TABA – DIOS.

Note redactie, afgelopen weekend ontvingen wij een berichtje van Sam van der Geest (deze mocht gedeeld worden). Betreffende zijn andermaal opgelopen blessure:

,,Ik ben afgelopen donderdag naar een clinic geweest waardoor er nu 2 orthopeden naar hebben gekeken. Het is zeker dat mijn voorste kruisband is afgescheurd. Er is misschien ook nog iets met mijn meniscus maar dat kunnen ze zien wanneer ik geopereerd ga worden. Dit zal ergens begin april gaan gebeuren. Daarna het lange herstel van om en nabij een jaar. Heel zuur maar het is wat het is. Zo snel mogelijk weer herstellen.”

LAV heeft ernstig met Sam te doen, gezien ook zijn eerdere blessureleed. Hoeveel pech kan een speler hebben? Wij wensen hem alle sterkte toe en hopen oprecht hem weer te kunnen zien spelen t.z.t.!

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!