Extra service van LAV aan ‘LAV clubs’

De redactie van LeidenAmateurVoetbal.nl stelt zich al 14 jaar ten doel om de aangesloten clubs een podium te geven via deze website en via onze socials. Dit seizoen zijn er 31 regioclubs aangesloten en al die clubs ontvangen op regelmatige basis aandacht aan de hand van wedstrijdverslagen, interviews, achtergrondverhalen, uiteenlopende rubrieken, podcasts, wedstrijdbeelden, statistieken en nog veel meer! Tot zover eigenlijk geen nieuws.

Maar: vanaf deze week plaatst LAV de verslagen ook bij een partner, te weten Hollandsevelden.nl. Deze website stort zich vooral op de uitslagen en standen en is voor LAV een betrouwbare en fijne partner. Daarnaast helpt het ons in de informatiestroom naar clubs toe. Vanwege deze samenwerking heeft LAV besloten om de collega’s daar ook te helpen met het overzetten van de verslagen van de bij LAV aangesloten clubs. Zo bereiken wij nog meer mensen die over uw club kunnen lezen! Daarnaast is deze extra service naar clubs ook goed voor onze eigen naamsbekendheid. Dit alles ook weer onder ons motto ‘samen sterk’. De verslagen zullen dus per heden daar aan het begin van de week worden geplaatst! Ons team blijft derhalve alles in het werk stellen om de clubs en onze volgers het podium te geven waarvan wij vinden dat ze dat verdienen.

Note redactie: enkele clubs doen dit zelf al vanuit hun eigen verslag en daar is niets mis mee! Op zich zou het echter niet meer nodig zijn…

Redactie
Redactie
Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!