Webprepare wordt Boutier Design

Webprepare wordt Boutier Design

Ruim 6 jaar geleden begon ik Webprepare. Het bedenken van een bedrijfsnaam vond ik destijds lastig. Webprepare staat voor het bereiden van websites. Een knipoog naar het bouwen van websites. Ook wilde ik met de naam uitstralen een agency te zijn.

Na 6 jaar wil ik met een nieuwe bedrijfsnaam transparanter zijn, en dichter bij mijzelf blijven. Ik ben namelijk geen agency. Ik ben een ZZP’er, die websites ontwikkelt, ontwerpt, bouwt, beheert en verzorgt. Daarnaast verzorg ik voor een groot deel van mijn klanten ook de hosting, en voer ik SEO-werkzaamheden uit. Daarnaast verzorg ik regelmatig drukwerk, consultancy en meer. Veel doe ik zelf, maar ook heb ik een team van freelancers waarmee ik regelmatig samenwerk.

Met de naam Webprepare heb ik de afgelopen 6 jaar af en toe een verkeerd verwachtingspatroon geschept. Vaak dachten klanten dat zij met een relatief groot bedrijf te maken hebben. Als ik op vakantie ben, werd er dan terecht de vraag gesteld:

“Wie kan ik bereiken als jij op vakantie bent?”

Het is nu eenmaal zo dat ik niet altijd bereikbaar kan zijn. Als ik een afspraak buiten de deur heb, kan ik de telefoon niet beantwoorden. Als ik met mijn gezin op vakantie ben, kan ik niet altijd direct antwoorden – ook al is er een storing. Natuurlijk houd ik als ondernemer regelmatig mijn telefoon in de gaten. Veel klanten heb ik vanaf mijn vakantieadres kunnen helpen. Ik bel of mail altijd terug – op een zo kort mogelijke termijn. Maar ik kan niet altijd direct de telefoon beantwoorden, zoals dat wel bij een grote agency gebeurt.

Eén van de allerbelangrijkste kernwaarden van mijn onderneming is: transparantie. Dat vind ik als persoon namelijk belangrijk. Open en eerlijk zijn. Ik denk dat ik met mijn nieuwe bedrijfsnaam Boutier Design, wat meer realistische verwachtingen schep.

Een ander punt waar ik regelmatig tegenaan liep was het foutief spellen van mijn bedrijfsnaam. Wat voorbeelden uit de praktijk:

“Web Repair zei je? Repareer jij dan alleen websites?”

“Webpriepair, genoteerd!”

Daarom vind ik het na 6 jaar tijd voor een andere bedrijfsnaam:

Boutier Design

Deze bedrijfsnaam ligt veel dichter bij wie ik ben. En nee, ik doe niet alleen design. Maar ik denk dat het een prima overkoepelende naam is voor de diensten die ik lever. Daarnaast speelt sentiment hier ook een kleine rol. Ik 2015 was dit de handelsnaam van mijn allereerste onderneming.

Wat er verandert voor jou als klant

Weinig tot niets. Alle diensten die ik nu aan je lever, blijf ik leveren. Binnenkort zal je wel facturen ontvangen vanuit naam van Boutier Design, voorzien van mijn nieuwe huisstijl. Ook staat een nieuwe website al in de steigers.

Wil je mij telefonisch bereiken? Dat kan nog steeds op het telefoonnummer 071 – 203 204 6. Mailen kan vanaf heden op info@boutier.design. Vooralsnog kun je nog mailen naar info@webprepare.nl, maar dit zal t.z.t. stoppen. Daarover zal ik je later informeren.

Indien je gebruik maakt van automatische incasso, zal je vanaf heden ook de naam Boutier Design op je bankafschriften zien. Schrik hier dus niet van.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen of opmerkingen hebben, laat het mij dan gerust even weten.

Met vriendelijke groet, Jordy Boutier

Boutier Design

Note redactie: al jaren heeft LAV een samenwerking en dat bevalt nog steeds uitstekend van twee kanten!

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!