Voorschoten’97 (za) komt niet onverdienstelijk voor de dag tegen Quick

Voorschoten’97 moest al snel een treffer incasseren tegen derde divisionist Quick, maar daar bleef het bij. De eersteklasser hield goed stand, maar bleek niet bij machte de gelijkmaker op het scorebord te brengen.

Trainer Theo Ducaneaux: ,,De 1-0 (van Raymond Baten, geen onbekende op Adegeest) viel toen we net begonnen waren en de beginfase beloofde voor ons ook weinig goeds. Na een kwartier kwam de wedstrijd meer in evenwicht en daar kwam daarna geen verandering meer in. Al met al een goede prestatie van het team want we misten ook de nodige spelers. Dit ook omdat Onder 23 ook speelde op deze avond. Maar al met al ben ik tevreden over wat ik 75 minuten heb gezien.”

Quick, zoals bekend getraind door ‘onze’ Paul van der Zwaan, won dus wel. Een eenvoudige klus werd het allerminst. De Leiderdorpse oefenmeester: ,,Een stugge tegenstander die in staat was heel compact te spelen. Tegen ons in elk geval vanuit de omschakeling. Ik zag bij hen veel discipline en de organisatie stond ronduit goed. Voorschoten’97 beschikt zeker over veel individuele kwaliteiten en is in staat om sportief manlijk te spelen. Niet slecht dus alles bij elkaar opgeteld.”

Redactie
Redactie
Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!