Deel 2 reisverslag Teylingen

Tweede dag in Spanje

De vrijdagavond stond in het teken van een pubquiz en het verkennen van het uitgaansleven. De pubquiz verzonnen door de technische staf was er een voor jong en oud. Van geschiedenis tot heden. Na 10 categorieën was er 1 winnaar. Wie won dat laten we nog even in het midden. Daarna hadden de taxi’s het druk genoeg om iedereen weg te brengen. Dat het laat of vroeg was dat weet niet iedereen meer. Maar laat ik zeggen het was gezellig en menig biertje kwam er op verschillende manieren uit.

Vandaag het ontbijt en daar waren toch een paar verrassingen. Het tweede speelde tegen Musselkanaal 2 en moest vroeg uit de veren. Om 8.00 uur iedereen aan het ontbijt en om de selectie compleet te maken waren Jeroen Verwer, Dariel Dubos en dan nog Jens Reeuwijk toegevoegd. Met een selectie van 18 man weg en naar een prachtig veld in een leuk stadion. De eerste helft kwamen we 1-0 achter en de tweede helft vlogen de mannen er over heen. De uitslag was 4-1 met doelpunten van Jeroen Verwer, Rick Slee, Mike Wesseling en Coen Resseler.

De selectie van het eerste mocht uitslapen en toch waren er enkelen die te laat aan het ontbijt waren. Na een busreis van 40 minuten kwamen we aan in het stadion ‘Campo de futbol el Pinar’. Als dan het veld van te voren nog gesproeid wordt, is dat alleen maar mooi. Dat voor straf de laatkomers zeiknat daardoor worden moeten ze maar voor lief nemen. De eerste helft snel op een 1-0 achterstand maar toch met 1-1 rusten door een doelpunt van Wesley Ritzen. De tweede helft was het na het inbrengen van de nodige wissels dat Teylingen steeds sterker werd. De 2-1 van Ritzen was een cadeautje. De 3-1 door Cas Pouwels een intikker. Oranje Wit scoorde nog de 3-2 via een fraai schot van afstand. De 3-3 volgde via een counter met een randje buitenspelsituatie. Een tamelijk onnodig gelijkspel. De middag/avond is het de bedoeling dat iedereen geniet van de Spaanse zon en van een paar biertjes. Wordt vervolgd.