De Clubpagina

Regionale clubs verdienen meer media-aandacht, dat is onze insteek! Vandaar dat we ons richten op de clubs uit de 1ste tot de 4de klasse. En dan niet alleen de uitslagen en standen maar juist redactionele bijdragen. Het verslag van die derby wat je zo graag in de krant wilde zien…. het interview met die geblesseerde speler…. die voorbeschouwing voor de kraker in de derde klasse….

De clubpagina is een speciaal onderdeel van onze website waar alle informatie van de club samen komt op een eigen clubpagina. De voordelen zijn:

  1. een eigen pagina waar alle artikelen, selectie, historie e.d. samen komen
  2. een aparte RSS feed welke alleen de artikelen met betrekking tot de club weergeeft
  3. extra aandacht en exposure als club op leidenamateurvoetbal.nl
  4. ruimte voor sponsoring op de clubpagina (een extraatje die je de sponsors van de eigen club kunt bieden)

De kosten voor een clubpagina zijn afhankelijk van de afname van pakket A (in principe elke week aandacht in competitieverband) of B (bij minimaal de helft van de wedstrijden in competitieverband aandacht). Hierdoor biedt de club tevens maximaal 5 sponsors (pakket A) of 3 sponsors (pakket B) gedurende het jaar ruimte voor advertenties.

Hoe komen wij als club/supporters aan een clubpagina? Leidenamateurvoetbal.nl wordt vanuit onze passie voor voetbal gerund door een redactie die hun sporen in de journalistiek hebben verdiend. De tijd en energie die het verzamelen, presenteren en bijhouden van de website kost, is groot. Zonder inkomsten zal dit initiatief helaas niet lang vol te houden zijn. Daarom vragen we de clubs om twee sponsors/adverteerders aan te dragen die op de website willen adverteren. Naast de exposure voor de sponsor, levert dat de club een clubpagina op.