NSV’46 laat twee gezichten zien in bekerstrijd

NSV’46 leek op weg naar de volgende ronde van de districtsbeker, maar gaf een 3-0 voorsprong weg tegen het een klasse hoger spelende MVV’27. Het werd uiteindelijk 3-4 in het voordeel van de Maaslanders.

Dennis Tijssen, trainer van NSV’46. ,,We hebben een uitstekende eerste helft gespeeld waarin we bijna alles goed deden. Dit in zowel defensief als offensief opzicht. Na 25 minuten was het al 3-0 en daar was niets aan gestolen. Tot aan de rust en na de 3-1 heb ik zeker nog drie of vier kansen en mogelijkheden gezien. In die fase hadden we MVV te pakken, maar verzuimden we meer afstand te nemen. Na de rust zag ik helaas een heel ander NSV. De ruimtes werden te groot en we verloren vaak de tweede duels en hadden moeite met hun lange bal. Kort voor tijd prikten zij de 3-4 binnen uit een standaardsituatie. Echt heel jammer en onnodig, want naar mijn idee zat de volgende ronde er echt wel in. Al met al ben ik tevreden met de twee gespeelde wedstrijden, eerder in de week speelden we tegen Jong Nieuwkoop voor de Huurmaat LAV Cup, maar over dit resultaat bewaar ik gemengde gevoelens gezien de terugval in deze wedstrijd.”

Doelpunten NSV’46: Robin van Koert, Menno de Jong, Jeffrey Pieterse.

Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010