vrijdag, juli 19, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 1Ter Leede O23 twee maatjes te groot voor Alphense Boys (za)   

Ter Leede O23 twee maatjes te groot voor Alphense Boys (za)   

-

Poule A-  Ter Leede O23 en Alphense Boys (za) troffen elkaar dinsdagavond op sportpark De Roodemolen in het kader van de Sportiff LAV Cup. In dit sportieve, maar eenzijdige treffen stonden de Sassenheimers bij rust al met 5-0 voor, waarna de teller uiteindelijk stokte bij dubbele cijfers (10-0). Voor de thuisploeg scoorden Joey van den Berg (2x), Luca Schut (2x), Sam Rotteveel (2x), Noa Marti, Steven Waaijer, Feyo Glim en Chris van der Zaag.

Alphense Boys-trainer Ron Martin over de wedstrijd: ,,Ik kan in feite vrij kort zijn over de wedstrijd : het klassenverschil met Ter Leede was gewoon te groot. We hebben een jonge ploeg die op vierde klasse niveau uitkomt en we speelden tegen jongens die soms in de derde divisie spelen. Onze fouten werden direct afgestraft, deze tegenstander was voor ons duidelijk te hoog gegrepen’’, aldus Martin.

Voor Alphense Boys was de ontmoeting met Ter Leede 023  haar eerste poulewedstrijd. Ter Leede O23 is na twee gewonnen wedstrijden koploper in deze poule en heeft dus goede papieren om de volgende ronde te bereiken. De twee andere clubs in deze klasse, Roodenburg  en FC Oegstgeest , speelden in hun eerste poulewedstrjd tegen elkaar gelijk (2-2).

Ter Leede 023 – Alphense Boys (za) 10-0 (5-0).

Must Read