donderdag, juli 25, 2024
HomeRedactioneelHemd van het LijfHemd van het Lijf met Jesper van Overloop (RCL)

Hemd van het Lijf met Jesper van Overloop (RCL)

-

Op het verzoek van velen weer terug: Hemd van het Lijf. In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is Jesper van Overloop van RCL aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Wie weet worden de schijnwerpers dan binnenkort op jou gericht.

VraagAntwoord
Stel je even kort voorMijn naam is Jesper van Overloop, 19 jaar en ik ben woonachtig in Leiderdorp. Ik voetbal bij RCL.
Beroep/StudieIk studeer commerciële economie aan de Hogeschool Leiden. Ik zit nu in mijn tweede jaar en heb het erg naar mijn zin. Alle lessen zijn nu wel online natuurlijk, dat is wel een stuk saaier.
RelatieYes, alweer bijna een jaar.Mijn vriendin Sam is overigens een trouwe supporter langs de lijn.
Hobby'sNaast het voetballen breng ik vaak tijd door met mijn vrienden en mijn vriendin. Zaterdag na een gewonnen wedstrijd lekker biertjes drinken met teamgenoten en vrienden is het beste wat er is. Om vervolgens weer vanuit de kantine gezellig met een groepje op stap te gaan. Hopelijk kunnen we in 2021 weer wat meer gaan genieten.
Ik geloof inHard werken wordt beloond.
Grootste ergernisDe demonstranten die met pannen en fluiten de persconferentie van afgelopen dinsdag vergalden.
LockdownHeel vervelend natuurlijk, weer vijf weken thuis zitten en weinig kunnen ondernemen. Bij RCL konden we nog tenminste 1 keer in de week trainen, dat was wel even lekker. Helaas kan dat nu ook niet meer. We moeten het gewoon accepteren en hopen dat we snel weer terug kunnen naar het oude normaal.
Wel of geen vaccinatie en waaromZeker wel. Ik hoop dat het vaccin er zsm komt, zodat we weer kunnen voetballen en feesten.
Wel een voordeel van coronaLessen zijn online waardoor je niet naar school hoeft te reizen.
Ga ik nooit doenRoken
WalgelijkEen partijdige grensrechter
Verschrikkelijk lekkerEen ijskoud biertje na een gewonnen wedstrijd.
OvergewaardeerdPaul Pogba
VakantielandSpanje
Echt mijn series op tvOplichters aangepakt, Ex on the beach en VI.
Mijn drie sportmomentenTrainingskamp met UVS 019 naar Torremolinos, wedstrijd spelen in Bologna tegen Sassuolo en kampioen worden met RCL D1 in een allesbeslissende wedstrijd bij HVV.
Je voetballoopbaanOp mijn 4e ben ik begonnen met voetballen bij RCL en heb daar gespeeld tot ik tweedejaars D werd. Vervolgens de overstap gemaakt naar UVS. Ik heb daar alle selectieteams doorlopen tot en met mijn laatste junior jaar. Sinds dit seizoen ben ik teruggekeerd op het oude nest bij RCL en al snel basisplek in 1 afgedwongen .
Zo'n warm mensSem Overduin
LeidenAmateurVoetbalEen leuk voetbalplatform, ik volg 't op de voet. Ze maken vermakelijke rubrieken en zijn altijd snel met uitslagen en wedstrijdverslagen.
Als dat toch eens zou kunnenDat we weer eens een competitiewedstrijd zouden kunnen spelen.
Arne Slot naar FeyenoordDie trainer is te goed voor Feyenoord.
Ik ga op reis en neem meeMijn vrienden en vriendin
Krijg ik niet door mijn keelTonijn
Wie zou je graag eens ontmoetenVirgil van Dijk
Levensmotto Wie niet waagt, wie niet wint
Bang voorBoy Tetteroo in een wedstrijd, mocht hij een keer in goede doen zijn.
Top 5 in mijn top 20001. push the feeling on 2. uit mijn bol 3. three little birds 4. memories 5. ik leef mijn eigen leven.
Favoriete muziekVoor de wedstrijd en tijdens de warming up vind ik het chill om opzwepende muziek te luisteren. In mijn vrije tijd luister ik vaak hiphop.
De beste elf spelers waar ik ooit mee speelde1: Andrew Bontje - 2: Shivan Chaigneau - 3: Daan Hartemink - 4: Twan van der Zeeuw - 5: Marcello Walcott - 6: Aime Omgba - 7: Sieb Rutgers - 8: Hamza Ezzemmouri - 9: Corneille Kasongo - 10: Said Hamulic - 11: Boy Tetteroo
Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read