woensdag, juli 17, 2024
HomeVoorschoten’97Interviews Voorschoten’97Hemd van het Lijf met Sem Simonis (Voorschoten'97)

Hemd van het Lijf met Sem Simonis (Voorschoten’97)

-

Op het verzoek van velen weer terug: Hemd van het Lijf. In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is Sem Simonis (Voorschoten’97, za) aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Wie weet worden de schijnwerpers dan binnenkort op jou gericht.

VraagAntwoord
Stel je even kort voorMijn naam is Sem Simonis, 27 jaar. Ik ben opgegroeid in Pijnacker en vanaf mijn 16e verhuisd naar Leiden.
Beroep/StudieIk werk voor Not For Sale in Amsterdam als Finance Business Development. Dit is een organisatie dat leerwerktrajecten opzet voor slachtoffers mensenhandel. Hiernaast heb ik bedrijfseconomie gestudeerd.
RelatieAl ruim 4 jaar!
Hobby'sNaast werk en voetbal breng ik graag tijd door met mijn vriendin, vrienden en familie. Een gezellig hapje eten, biertje drinken, varen, potje padel zijn dingen die ik graag doe.
Verwacht ik van 2021Een hoop feestjes die ingehaald moeten worden!
Grootste ergernisZeuren over thuiswerken en zeggen dat we het contact met collega's missen.
Ware humorDe zelfspodcast met Jaap Reesema en Sander Schimmelpennick, zo goed!
Daar moeten we echt mee stoppenLoopladder oefeningen na je 20e
Zou ik nog wel eens willen doenGenoeg! Een master opleiding naast mijn werk en een safari in een land in Afrika staan hoog op het lijstje.
Ronduit smerigPaté
Zou ik graag beter beheersenNog sneller op lijn komen met de rest van de verdediging en het linkerbeen
Kostelijke maaltijdDe tom yam van restaurant Nayolie uit Voorschoten
OverschatHans Hateboer
VakantielandIbiza en Italië
Mijn trainersDit zijn er een hoop geweest. Gerard Rutjes, heeft bij mij de meeste indruk gemaakt. Hij deed elke training het drie-kleuren-spel om de handelingssnelheid van iederere speler omhoog te krijgen.
Mijn drie sportmomenten1 Het winnen van de LAV cup met Voorschoten 97 / 2 Het kampioenschap met Voorschoten97. / 3 Promotie met Oliveo A1
Jouw voetballoopbaanIk ben begonnen bij Oliveo in Pijnacker. Vervolgens in de D1 en C2 gespeeld voor Sparta Rotterdam, daarna de C1 van DHC, terug naar Oliveo en vanaf 2013 spelend bij Voorschoten97.
Zo'n warm mensMijn vader. Toen het nog kon, kwam hij bijna wekelijks kijken. Een mooi moment in de week om na de wedstrijd bij te praten en een biertje te drinken met elkaar.
LeidenAmateurVoetbalIk heb veel respect voor wat jullie doen. Het platform is een verrijking voor iedereen die alle regioclubs een warm hart toe dragen.
Kampioen van onze afdelingHet is natuurlijk afwachten hoe de teams uit deze periode komen. Ik denk dat wij, AFC en Zwaluwe 30 de grootste kans maken.
Mijn club eindigt alsTop 3
Ik ga op reis en neem meeMijn vriendin en vrienden
Favoriete speler Trent Alexander-Arnold en Frenkie de Jong
Wie zou je graag eens ontmoetenBarack Obama
Levensmotto Zeg nooit nooit. Daarom zei ik ook dat wij een kans maken om kampioen te worden
Bang voorChina als toenemende economische macht
VuurwerkverbodVuurwerkshows, gefinancieerd door de overheid en eventuele sponsors is naar mijn mening voldoende.
Mooiste buitenlandse clubFc Barcelona, heerlijke stad en een mooie competitie
De beste elf spelers waar ik ooit mee speeldeHet team waar ik bij Sparta mee speelde met Memphis Depay en Jetro Willems als bekende namen.
Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read