woensdag, juli 17, 2024
HomeSponsoringSponsor van de maandLAV-sponsor van de maand mei: Hypotheekshop Leiden Oost

LAV-sponsor van de maand mei: Hypotheekshop Leiden Oost

-

Net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften), moet ook LeidenAmateurVoetbal (LAV) kosten maken om haar artikelen te kunnen plaatsen. Omdat LAV vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle LAV-artikelen, biedt LAV de voetbalcontents gratis aan. LAV is daarom afhankelijk van de bijdragen van sponsoren om ook in de toekomst voort te kunnen bestaan. LAV is blij met hun steun en vindt dat deze sponsoren middels de rubriek ‘LAV-sponsor van de maand ’ een plekje in de spotlights verdienen. Deze keer ging LAV in Leiden op bezoek bij Maxim Visscher en John van Overloop van Hypotheekshop Leiden Oost.

Maxim, John, om maar gelijk even met de deur in huis te vallen: Wanneer kloppen mensen aan om gebruik te maken van de diensten van Hypotheekshop Leiden Oost?

Maxim: ,,Op het moment dat woningzoekenden zich serieus gaan oriënteren op de aankoop van een huis, dan willen ze allereerst weten over welk budget ze kunnen beschikken. Dat geldt zowel voor starters op de koopmarkt als voor woningeigenaren. Wij kunnen voor hen in die fase al een nauwkeurige berekening van hun mogelijkheden maken. Een ander moment is wanneer eigenaren van een woning hun huis willen verduurzamen of verbouwen. Dan heb je het dus over het verhogen van een hypotheek. Ook als mensen gaan scheiden en beide partners zijn eigenaar van de woning, staan mensen voor financiële keuzes. Kan één van ons in de woning blijven, kan ik mijn ex-partner uitkopen of moeten we het huis verkopen? Allemaal begrijpelijke vragen en ook bij dit soort vraagstukken kunnen wij advies geven.”

John vult aan: ,,Je ziet ook dat banken zich de laatste jaren steeds meer terugtrekken op de woningmarkt. Veel bankkantoren zijn gesloten en de klanten moeten vaak online contact met hen zoeken. Je ziet de banken steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, terwijl de behoefte aan persoonlijk advies alleen maar is toegenomen. Bij ons kan men daarvoor nog steeds terecht. Wij zijn laagdrempelig en iedereen die dat wil kan bij ons terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk en wij merken dat ook onze klanten dat zeer op prijs stellen. Het afsluiten van een hypotheek is toch een belangrijke financiële beslissing in een mensenleven en dat verdient was ons betreft dus ook alle aandacht. Wij hebben contact met ongeveer 30/35 geldverstrekkers, dus voor de consument is de keuze bij ons veel ruimer, dan wanneer je rechtstreeks bij een bank een hypotheek afsluit. Wij adviseren ook bij het inschakelen van een aankoopmakelaar, want zonder aankoopmakelaar ben je als koper op de huidige huizenmarkt zo goed als kansloos. Veel nieuwe klanten krijgen we via mond-tot-mond reclame, maar een ook een groot aantal van hen komt bij ons na het lezen van onze goede reviews op internet (zie www.advieskeuze.nl/lenenadvies/2314wz/de-hypotheekshop-leiden-oost-en-lisse-voorhout/beoordelingen ( Hypotheekshop Leiden Oost scoort daar gemiddeld een 9,9, SN).

Vervolgend:,, Het mooie aan ons vak is, dat wij onze klanten kunnen helpen om hun woonwensen te realiseren. Goed gedaan is daarin beter dan goed gezegd. Wij nemen persoonlijke woonwensen, inkomen en toekomstplannen als uitgangspunt. En zorgen dat de hypotheekaanvraag vlot verloopt. Alles is mogelijk als je maar durft. Als wij onze klanten kunnen helpen om hun persoonlijke woondroom te realiseren, geeft dat heel veel voldoening.”

                           Maxim Visscher (links) en John van Overloop (rechts) van Hypotheekshop Leiden Oost

Bieden zonder voorbehoud

 ,, Sinds kort bieden we ook het Certificaat Bieden met Zekerheid aan. Dat houdt in dat wij vooraf een goede financiële check van de potentiële koper hebben gedaan. De verkopende partij heeft dan de zekerheid dat het bod gegarandeerd is en onze klant loopt dan, mocht de koopovereenkomst toch niet doorgaan, geen enkel financieel risico. Wij merken dat deze constructie voor alle partijen erg aantrekkelijk is’’.

Hypotheekshop Leiden Oost is sinds kort als Businessclublid verbonden aan LeidenAmateurVoetbal, maar wat is jullie eigen voetbalachtergrond?

,,Ik heb in mijn jeugd een jaartje bij vv Leiden gevoetbald, maar daar is het ook bij gebleven. Ik geef daarom het stokje graag snel door aan John’’, lacht Maxim.

John:,,Ik ben bijna mijn hele leven actief in de voetballerij. RCL is de club waar ik als 7-jarige ben begonnen en ben, op een uitstapje naar Lugdunum na, altijd bij RCL betrokken gebleven. Eerst als jeugdspeler, later als senior en daarna heb ik diverse bestuurlijke functies bij de club vervuld. Toen mijn zoon later ging voetballen, uiteraard bij RCL, ben ik ook nog leider en trainer geweest. Tegenwoordig zit ik in de kascontrolecommissie en draai nog regelmatig bardiensten. Ja, je kunt gerust stellen dat RCL mijn club is en ik kom nog steeds met veel plezier in De Bloemerd. Ik heb daar ook kennis gemaakt met jullie collega Remco Mentink, die mij uitnodigde voor een avondje van de LAV-businessclub. Dat was een zeer gezellige bijeenkomst met diverse ondernemers uit de regio en dat heeft uiteindelijk geleid tot een overeenkomst tussen Hypotheekshop Leiden Oost en LeidenAmateurVoetbal. We kijken in ieder geval erg uit naar de toekomstige samenwerking!’’, aldus John tot besluit.

Waar staat Hypotheekshop Leiden Oost voor?

Hypotheekshop Leiden Oost adviseert, bemiddelt en biedt nazorg op het gebied van hypotheken en andere financiële producten.

 • Het eerste gesprek is voor rekening Hypotheekshop Leiden Oost
 • Deskundig en persoonlijk financieel advies
 • Volledig onafhankelijk advies
 • We bekijken de gehele markt (meerdere aanbieders, meerdere producten)
 • Continue nazorg en voorzorg via de APK

Het adviestraject bestaat uit vijf stappen

Stap 1. Inventariseren Het adviestraject start met het uitgebreid in kaart brengen van jouw ‘klantprofiel’. Dit bestaat uit jouw persoonlijke financiële situatie, wensen, behoeften en risicobereidheid. Deze gegevens leggen wij vast als uitgangspunt voor het te geven advies. Daarnaast willen wij ons ook een beeld vormen van jouw kennis en ervaring met (complexe) financiële producten.

Stap 2. Analyseren en berekenen Na het in kaart brengen van jouw persoonlijke situatie en wensen voor nu en de toekomst, voeren wij een zorgvuldige analyse uit en maken wij berekeningen van alle risico’s die jij kunt lopen. Met deze gegevens leggen we een basis voor de financiële constructie. Daarna maken wij een eerste selectie van mogelijke producten die aansluiten bij jouw wensen. In deze fase lichten wij de mogelijkheden toe en geven aan wat, naar ons oordeel, de voor- en nadelen voor jou zijn. Hiermee scherpen wij jouw klantprofiel verder aan en maken deze definitief.

Stap 3. Advies Op basis van de inventarisatie, analyses en berekeningen komen wij uiteindelijk tot een totaaladvies. Bij dit advies lichten wij uiteraard toe welke specifieke financiële producten volgens ons het beste aansluiten bij jouw wensen en financiële mogelijkheden. Daarnaast geven we aan bij welke aanbieder en tegen welke voorwaarden de producten kunnen worden afgesloten. Ons advies en onze motivatie leggen we voor je vast in een adviesrapport.

Stap 4. Bemiddeling Als je de gewenste producten hebt uitgekozen, helpen wij je graag bij het aanvragen van de producten en het regelen van de administratieve taken. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de door ons geadviseerde constructie ook op juiste manier door de bank of door de verzekeringsmaatschappij wordt uitgevoerd. Ons adviestraject bestaat uit vijf stappen.

Stap 5. Beheer/Nazorg Wij blijven je ondersteunen, ook nadat het financiële product is afgesloten. Je kunt met al je vragen over het afgesloten product bij ons terecht. Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie? Dan is het mogelijk dat dit van invloed is op het financiële product dat wij geadviseerd hebben. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, spreken wij af hoe wij je hierbij kunnen adviseren. Tegen een aantrekkelijk maandbedrag kun je ook kiezen voor ons ‘Serviceabonnement APK’, waarbij je doorlopend gebruik kunt maken van onze dienstverlening. De adviezen die wij geven in het ‘Driejaarlijks Servicegesprek’ vallen binnen het abonnement. Je betaalt alleen voor het extra werk dat wij voor jou doen bij het aanvragen van nieuwe producten. We laten je dan altijd vooraf weten hoeveel extra uren wij hiervoor inschatten. Wij leggen graag uit waarom een APK ook voor jou belangrijk is.

Certificaat Bieden met Zekerheid

De klant heeft een betere kans door de belofte aan de verkoper:

✓ Ik kan de woning kopen en betalen

✓ Ik kan verantwoord en verzekerd een bod doen zonder financieringsvoorbehoud

 • Er wordt direct een (bank)garantie gesteld
 • Onze  adviseur maakt een nauwkeurige berekening van de maximale bieding
 • Er wordt een zorgvuldige waardebepaling van de woning gedaan. Hier zijn diverse mogelijkheden voor.
 • De klant ontvangt een woning gebonden certificaat met het maximaal gegarandeerde biedingsbedrag.

Verantwoord een beter bod

 • Wordt de hypotheek niet geaccepteerd in deze periode en de koper moet hierdoor de koop ontbinden? De verkoper krijgt de waarborgsom direct uitgekeerd via de notaris
 • De koper hoeft dit niet terug te betalen. Het garantiebedrag is dus verzekerd. Niet de droomwoning, maar ook geen financiële kleerscheuren.
 • Het maximaal gegarandeerde biedingsbedrag waarschuwt kopers om NIET zonder financieringsvoorbehoud een hoger bod te doen.
 • Is het bod geaccepteerd? Dan wordt direct de (bank)garantie Bieden met Zekerheid gesteld.
 • De eerste 42 dagen is de contra-garantie niet van toepassing.
 • Om gebruik te maken van deze dekking, moet de klant de hypotheekaanvraag regelen via de bemiddelaar die het certificaat heeft aangevraagd.

Kenmerken Bieden met Zekerheid

 • Koop bestaande of nieuwbouw-woning in Nederland voor eigen bewoning
 • Tot maximaal 750.000 euro
 • Inkomen uit loondienst en zelfstandigen inkomen mag worden meegenomen.
 • Woonachtig in: Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Noorwegen of Finland.

Hypotheekshop Leiden Oost voor onafhankelijk hypotheekadvies

Wil jij ook advies van onze hypotheekadviseurs? Bijvoorbeeld over jouw maximale hypotheek? Of wil je weten of oversluiten voor jou interessant is? Ons kantoor is dé plek in Leiden Oost voor persoonlijk hypotheekadvies op maat. Wij zijn gevestigd in het pand van De Wekker Makelaardij in Leiden. We nemen graag ruim de tijd voor onze adviesgesprekken. Op het moment dat het jou het beste schikt. Dus ook ’s avonds en in het weekend. Bij ons op kantoor óf bij jou thuis. Direct meer weten?

Bezoekadres Hypotheekshop Leiden Oost

Meijeweg 1 (nabij de Hoge Rijndijk)

2314 WZ  Leiden

tel. 071-3040000

Zie ook: http://www.hypotheekshop.nl/vestigingen/leidenoost

Must Read