donderdag, juli 25, 2024
HomeSponsoringSponsornieuwsWerk Makelaardij en Leidenamateurvoetbal met elkaar in zee!

Werk Makelaardij en Leidenamateurvoetbal met elkaar in zee!

-

De redactie van LeidenAmateurVoetbal is verheugd te kunnen melden dat op dinsdag 16 november de samenwerking beklonken is met Werk Makelaardij uit Leiden. De makelaar, gevestigd in de Leidse Stevenshof, sluit zich aan als businessclubpartner. De overeenkomst gaat op 1 december aanstaande in. Marcel Werk: ,,Wij hebben zeer positieve verhalen gehoord over LAV, zowel bij clubs als bij zakelijke partners. Ik zelf heb zeker ook wat met voetbal in de regio en heb zelf een verleden bij onder meer UVS, VV Leiden en DoCoS. Onze zoon speelt in de selectie van Voorschoten’97 en van hem krijgen we thuis ook altijd wel wat mee van LAV. Leuk om aan te sluiten en ik ben heel benieuwd naar de partners en de avondjes die er nog georganiseerd worden. Grappig is dat we beide zo ongeveer twaalf jaar geleden begonnen zijn en we opereren veelal in het hetzelfde gebied.”

Binnenkort zal Werk Makelaardij een podium krijgen als Sponsor van de Maand!

Werk Makelaardij is een dynamisch Full Service makelaarskantoor in de regio Leiden. Actief en betrokken, deskundig, professioneel en altijd op zoek naar een tevreden opdrachtgever. Dit zijn enkele kenmerken van Werk Makelaardij.

Het kantoor is gevestigd in de Stevenshof in Leiden. Een prima uitvalbasis om ons werkgebied Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest te bereiken.

Onze werkwijze is eerlijk en duidelijk:

Werk Makelaardij krijgt graag de opdracht op basis van een prestatiegerichte courtage. Zo bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat de makelaars van Werk Makelaardij tot het uiterste zullen gaan om het gewenste resultaat te bereiken. No Cure No Pay, dat vindt Werk Makelaardij vanzelfsprekend.

Kortom: Werk Makelaardij, dat werkt!

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag uw wensen en mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

1 REACTIE

  1. Gefeliciteerd, beiden met de samenwerking! Mooi dat jullie, LAV en Werk -Makelaar, elkaar hebben gevonden.
    Veel succes verder, en we komen elkaar vast nog wel een keer tegen bij één van de vele evenementen die LAV jaarlijks organiseert.

    Groet, Dick Barnhoorn.

Reacties zijn gesloten.

Must Read