zondag, juli 21, 2024
HomeTrainerscarrouselLeiderdorper Paul van der Zwaan en Quick nog niet op elkaar uitgekeken

Leiderdorper Paul van der Zwaan en Quick nog niet op elkaar uitgekeken

-

Het bestuur van Quick is verheugd te kunnen melden dat Paul van der Zwaan ook volgend seizoen hoofdtrainer van Quick is. Hij is sinds het seizoen 2015-2016 al hoofdtrainer van de Haantjes en gaat zodoende komend jaar zijn tiende seizoen in.

Het lange dienstverband geeft het vertrouwen van de vereniging goed weer, mede gedreven doordat Paul van der Zwaan elk seizoen weer een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van de spelersgroep. De zojuist 68 jaar oud geworden Paul van der Zwaan heeft het ook naar zijn zin op Nieuw Hanenburg. Waar hij in het begin nog even moest wennen aan de cultuur op de vereniging, is hij inmiddels al jaren ingeburgerd.

 

Dynamiek

De dynamiek van de selectie, waarbij de aanwas voornamelijk uit zelf opgeleide spelers komt, is telkens weer een uitdaging. Van der Zwaam heeft echter de afgelopen jaren laten zien dat hij in staat is om een jonge selectie door het seizoen heen enorme kwalitatieve stappen kan laten zetten. Dat is op Derde Divisie niveau ook zeer bijzonder te noemen.

Successen

In de afgelopen jaren heeft Paul van der Zwaan ook mooie successen weten te behalen, waarbij het promoveren naar de Derde Divisie, het winnen van een periodetitel in deze Derde Divisie en het bereiken van de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi de meest aansprekende zijn. Het bestuur en technische commissie hopen dat er nog meer moois in het verschiet zit in het nu lopende, of komende seizoen.

Bron: collega’s Haaglandenvoetbal.nl

Note redactie: zoals bekend is Paul van der Zwaan columnist bij LAV, een meer dan bekende trainer in onze regio, woonachtig in Leiderdorp en hij neemt op regelmatige basis de ‘LAV-trainers’ mee in zijn gedachtengang op door LAV georganiseerde trainersavonden.

Op foto Paul van der Zwaan in het midden op LAV finaledag juni 2023 met links verzorger Arjan Brugmans en rechts Patrick Heijmans.

Must Read