donderdag, juli 18, 2024
HomeVijfde klasseFootball FactoryOverwinning Football Factory komt uit de tenen

Overwinning Football Factory komt uit de tenen

-

Vijfde klasse A (zaterdag)- Football Factory mag nog steeds hopen op een vervolg van de reguliere competitie. De ploeg van Pieter van Schie won op eigen veld nipt van THB (2-1) en daardoor werd Sportief, de nummer twee, tot op een punt benaderd. In de strijd om de laatste periodetitel staan de Leidenaren tweede achter MMO.

Het hoeft over twee wedstrijden dus nog niet klaar te zijn voor de roodzwarten, maar vooralsnog is de prijs uiteraard nog niet binnen. Het zou overigens kunnen zijn, bij een gewenste goede afloop, dat Woubrugge, Warmunda of een van de andere regioclubs uit 4A de tegenstander gaat zijn t.z.t..

Football Factory kwam al vroeg op voorsprong via de jarige Thoms Lion. Tegen de verhouding in kwamen The Harlem Boys op gelijke hoogte en daarna duurde het erg lang voordat de thuisploeg het overwicht kon laten uitbetalen. In de voorlaatste minuut kroonde Jonas Boukhedmi zich vanaf elfmeter tot matchwinnaar.

De roodzwarten treffen nu nog staartploeg Sporting Martinus en een week later komt het niet malse Zwanenburg, de nummer vier, de sleutelstad bezoeken. Het worden nog spannende tijden voor de Leidse ploeg, vorig seizoen gedegradeerd uit de vierde klasse.

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read