woensdag, juli 17, 2024
HomeVijfde klasseFootball FactoryVoorbeschouwing 5e klasse, zaterdag 19 november

Voorbeschouwing 5e klasse, zaterdag 19 november

-

Rijnstreek- MMO

Vorige week heeft MMO de derby van Football Factory gewonnen met 2-0. De trein van de ploeg uit Hoogmade blijft maar door denderen in de 5e klasse. Tot nu toe loopt het voortreffelijk voor de groenwitten, alle zeven wedstrijden werden gewonnen. De polderploeg scoort superveel en hun verdediging staat als een huis. Ze hebben tot nu toe maar vijf tegendoelpunten gekregen. De tegenstander van aankomende zaterdag is Rijnstreek en die staat op dit moment op de 9e plek. Rijnstreek heeft afgelopen weekend een pakslaag gekregen van UNO vv met 3-0 en wil zich deze week revancheren tegen MMO. Maar dat wordt een lastige uitdaging want Rijnstreek heeft tot nu toe al 24 doelpunten tegen gekregen! En dan is de ploeg uit Hoogmade nog niet eens op bezoek gekomen. Een ploeg die makkelijk scoort en blaakt van het zelfvertrouwen. Bij winst is MMO zeker van de eerste periodetitel. Zelfs een nederlaag hoeft niet fataal te zijn.

Football Factory- Utrecht United

Football Factory heeft afgelopen weekend met 2-0 verloren van MMO. De Leidse ploeg staat op dit moment op een mooie 5e plek en zal dus aankomend weekend moeten winnen om in de subtop te blijven. Dan komt de hekkensluiter op bezoek, namelijk Utrecht United en die ploeg heeft tot nu toe maar drie punten bij elkaar verzameld. Afgelopen weekend verloor de ploeg uit de domstad met 2-4 van Sporting Martinus. De rood-zwarten uit Leiden hebben tot nu toe maar 12 doelpunten gemaakt in de competitie. Utrecht United heeft tot nu toe maar liefst 29 tegendoelpunten gekregen en als ze punten willen pakken dan moeten ze hard aan de bak.

Sportief- Bernardus

Afgelopen weekend heeft Bernardus dure punten laten liggen tegen Bodegraven, er werd namelijk met 1-3 verloren. Als Bernardus wil aansluiten bij de subtop dan moet er echt aankomend weekend gewonnen worden. De tegenstander voor de oranjewitten is Sportief, dat afgelopen weekend met maar liefst 1-5 won van Terrasvogels. Bernardus gaat aankomend weekend een lastige tegenstander hebben want Sportief staat op dit moment op de 2e plek en heeft nog uitzicht op de periodetitel. De groenwitten uit Noorden hebben tot nu toe maar liefst 37 doelpunten gemaakt. Dat wordt dus een zware kluif voor Bernardus want die ploeg incasseerde al 19 tegendoelpunten. Mocht Bernardus een puntje pakken of zelfs winnen dan is MMO, ongeacht hun uitslag, de winnaar van de eerste periode.

Must Read