donderdag, juli 18, 2024
HomeLaatste nieuws*Wie komt team LAV versterken in het seizoen '24-'25?

Wie komt team LAV versterken in het seizoen ’24-’25?

-

LAV wil zich blijvend professionaliseren en zoveel mogelijk fraai en boeiend regionaal voetbalnieuws blijven brengen. Ook in het komende seizoen en daarna! Ons team is grotendeels al jaren in tact en een ieder heeft het nog steeds naar zijn/haar zin en draagt graag bij aan een uniek product voor de regio Leiden. Daar zijn wij blij mee. Toch kunnen we zeker nog handen gebruiken om het platform te bieden voor veel regionale voetbalclubs tussen FC Rijnvogels en de eerste tot en met vijfde klasse.

Ons team is op zoek naar:

·         Verslaggevers (enige affiniteit met amateurvoetbal gewenst), voor zowel live-als belverslagen. Je bent niet verplicht om elke week op pad te gaan, maar een en ander is niet vrijblijvend.

·         Fotografen

·         Cameraman/vrouw, editen

.         Redactieleden

Diverse collega’s kwamen door ervaring op te doen via onze springplank al terecht in de journalistieke wereld! Ons team is divers, niet gebonden aan leeftijd en zowel heren als dames zien wij graag aan boord komen.

Wij staan ook open voor andere vormen van support! Bij interesse mail dan even naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Bellen mag ook: 06-57434366 (Remco Mentink). Ons team zal je met open armen ontvangen.

Voor LAV kleding zorgen wij, zo ook voor leuke onderlinge avonden en meer…! Uiteraard wordt elke nieuwe medewerker kundig ingewerkt en is er blijvende ondersteuning bij deze mooiste job die er is!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read