vrijdag, juli 19, 2024
HomeFC RijnvogelsInterviews RijnvogelsDanny Hijzelendoorn nieuwe hoofdtrainer bij FC Rijnvogels ('24-'25)

Danny Hijzelendoorn nieuwe hoofdtrainer bij FC Rijnvogels (’24-’25)

-

De technische commissie is blij en enthousiast dat het een nieuwe hoofdtrainer heeft gevonden voor volgend seizoen. Danny Hijzelendoorn zal met ingang van het nieuwe seizoen ons vlaggenschip gaan leiden. De 36-jarige oefenmeester is dit seizoen assistent-trainer bij VVSB waar hij de UEFA-A cursus aan het volgen is. Met dit benodigde diploma op zak aan het eind van het seizoen gaat hij starten bij FC Rijnvogels.

Deze jonge en frisse trainer heeft binnen de krijtlijnen zijn sporen verdient bij onder andere AFC Amsterdam, Sporting Martinus en JOS Watergraafsmeer. Een zware blessure liet hem besluiten om te stoppen met voetballen en zijn pijlen te gaan richten op zijn trainerscarrière. Dit heeft hem geen windeieren gelegd. Vijf seizoenen lang was hij hoofdtrainer bij SCPB ’22 uit Badhoevedorp, met als hoogtepunt het kampioenschap en daarmee de promotie naar de 1e klasse. In het huidige seizoen is Danny als stagiair en assistent-trainer actief bij competitiegenoot VVSB in de 3e Divisie, waar hij de cursus UEFA A aan het doen is.

De technische commissie is blij dat het met Danny Hijzelendoorn een goede en ambitieuze trainer in huis heeft gehaald en daarmee een sterke vervanger voor de wegens gezondheidsredenen gestopte Dogan Corneille heeft weten te vinden. Op een later moment zal de technische commissie naar buiten komen met informatie over hoe de trainerspositie in het huidige seizoen wordt ingevuld.

Via deze weg willen wij Danny van harte welkom heten bij onze mooie en warme vereniging en wensen wij hem veel mooie momenten toe in dienst in Katwijk aan den Rijn. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

Must Read