maandag, juli 22, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseLFCGemengde gevoelens bij FC Boshuizen ondanks late gelijkmaker

Gemengde gevoelens bij FC Boshuizen ondanks late gelijkmaker

-

Eerste klasse (zondag)- FC Boshuizen vertrok afgelopen zondag naar Tilburg, waar tegenstander SC ’t Zand wachtte. De Leidenaren waren een groot deel van de wedstrijd de sterkste ploeg, maar slaagden er niet in om het veldoverwicht in klinkende munt om te zetten. Sterker nog, het duurde tot de slotminuut van de wedstrijd voordat de blauw-gelen de gelijkmaker scoorden en daarmee werd de pijn van het puntenverlies in ieder geval een klein beetje verzacht (1-1).

FC Boshuizen-verdediger Mo Zenzen had na afloop van de wedstrijd gemengde gevoelens over de Brabantse uitbeurt: ,,We begonnen lekker aan de wedstrijd. Wij bepaalden het spel en verdienen het om op voorsprong te komen, maar een aantal dubieuze arbitrale beslissingen hebben ons vandaag de das omgedaan. Allereerst krijgt een speler van ’t Zand geen rood, maar geel nadat hij een doorgebroken speler van ons had neergelegd. Vervolgens wordt een glaszuiver doelpunt van ons niet goedgekeurd, de bal was bijna een halve meter over de doellijn en daarna werd ons een duidelijke strafschop onthouden. Deze beslissingen zorgden voor veel irritaties bij ons en dan loop je het gevaar dat je minder met het spel en meer met de scheidsrechter bezig bent. Als je na rust ook nog totaal onverdiend met 1-0 achter komt, dan worden de frustraties steeds groter, maar gelukkig hebben we ons niet laten verleiden tot het pakken van onnodige kaarten.”

Afsluitend: ,,We zijn na de 1-0 vol voor de gelijkmaker gegaan en daardoor kreeg ’t Zand kansen op de 2-0, maar onze keeper Oussama Zayzaoui  deed het weer uitstekend en pakte een paar mooie ballen. Dat we in de laatste minuut toch nog scoorden, middels een schitterende vrije trap van 30 meter van Cristian Cabrera Ortega, voelde aan als een beetje gerechtigd, maar dat kon het gevoel van teleurstelling bij ons niet helemaal wegnemen’’, zo besluit Zenzen.

SC ’t Zand –  FC Boshuizen 1-1 (0-0). 70. SC ’t Zand 1-0, 90.Ortega 1-1.

Basisopstelling FC Boshuizen: Zayzaoui, Hamdi, Zenzen, Hagens, Voorn, Ortega, Mouchih, Boojada, Hadui, Vandi, Marengo.

Must Read