donderdag, juli 18, 2024
HomeFC RijnvogelsInterviews RijnvogelsFC Rijnvogels eindigt seizoen met een remise

FC Rijnvogels eindigt seizoen met een remise

-

Derde divisie A (zaterdag)- FC Rijnvogels heeft het seizoen afgesloten met een remise. Het werd zaterdag op de Kooltuin 1-1 tegen DEM. Door het gelijke spel eindigde Rijnvogels als elfde en DEM als twaalfde. ,,Toch’’, bromde Tom Bijen, ,,hadden we de competitie moeten afsluiten met een afgetekende overwinning. Kansen bij de vleet.’’

De middenvelder miste scherpte voor de goal. ,,Ongelooflijk hoe wij er in slaagden de simpelste kansen om zeep te helpen.’’ Tegen de verhouding in nam DEM de leiding. Thom De Vries boog een cadeautje van Dirk Jan van den Oever om in zijn tiende competitietreffer, 0-1. Pas een kwartier voor het einde maakte Maarten Reyneveld met zijn tiende treffer gelijk. De naar ARC vertrekkende spits krulde een vrije trap van twintig meter in de kruising.

Na de wedstrijd werd Tom Bijen uitgeroepen tot speler van het jaar. Hij werd topscorer met 15 goals en 9 assists en tekende in drie seizoenen Rijnvogels voor 38 treffers. Bij Rijnvogels tekenden acht spelers voor een jaar bij, zestien spelers vertrekken en de club legde veertien nieuwe spelers vast.

Note redactie: een terugblik op het seizoen volgt later!

 

Must Read