donderdag, juli 25, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC Rijnvogels haalt met Kevin Gomeze Nieto ervaring binnen

FC Rijnvogels haalt met Kevin Gomeze Nieto ervaring binnen

-

De technische commissie is verheugd te melden dat Kevin Gomez Nieto volgend seizoen deel gaat uit maken van ons vlaggenschip. De ervaren verdediger komt over van Scheveningen en is de zevende zomeraanwinst voor het seizoen 2024/2025.

Kevin Gomez (rechts op de foto naast Huig Hoek, TC) is een 30-jarige verdediger met Nederlandse en Spaanse roots. Hij speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en Stoke City. Na een stage bij laatstgenoemde club kreeg hij een contract aangeboden. In Engeland speelde hij één seizoen bij The Potters, waar hij voor het onder 21 team uitkwam. Daarna kwam hij bij Helmond Sport terecht waar hij in augustus 2014 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal tegen NEC.

Vanaf het seizoen 2015/2016 speelde de vleugelverdediger vier seizoenen bij Scheveningen om vervolgens de stap naar Quick Boys te maken. Op Nieuw-Zuid was hij twee seizoenen actief waarna in de zomer van 2021 een terugkeer naar op Sportpark Houtrust werd gerealiseerd. Dit seizoen heeft Kevin in 19 van de 21 wedstrijden van Scheveningen in de Betnations League een basisplaats gehad en slechts tweemaal voortijdig naar de kant gehaald. Tegen FC Lisse wist hij in november van vorig jaar tweemaal tot scoren te komen.

De technische commissie feliciteert Kevin met zijn komst naar De Kooltuin en wensen hem veel fijne momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

Must Read