woensdag, juli 17, 2024
Homesv AarlanderveenInterviews sv AarlanderveenAarlanderveen in eigen huis onderuit tegen ESTO

Aarlanderveen in eigen huis onderuit tegen ESTO

-

Derde klasse A (zaterdag)- Aarlanderveen trof zaterdag de nummer vier van de derde klasse A. Helaas voor de mannen van Sander van Dijk ging deze wedstrijd met 1-3 verloren. De verliezend oefenmeester deelt zijn gedachten over deze wedstrijd.

,,We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen vroeg op 1-0 voor en helaas daarna viel snel de 1-1 en na rust kwam ESTO snel op 1-2 en daarna zijn we niet er niet meer aan te pas gekomen. Ze hadden revanchegevoelens en doen nog vol mee voor de derde periodetitel. We deden 60 minuten goed mee maar ESTO was uiteindelijk de verdiende winnaar.”

Aarlanderveen is in theorie nog niet zeker van lijfsbehoud. ,,Naar onderen toe is het niet echt helemaal veilig maar ook niet echt gevaarlijk er zijn nog drie punten nodig en we kijken vooral naar onszelf en we willen ons op eigen kracht veilig spelen en in het linkerrijtje eindigen.”

Er wacht nog een redelijk lastig programma voor Aarlanderveen. ,,We krijgen nog wedstrijden tegen ploegen die nog ergens om spelen. Altior speelt voor de laatste kans en zullen tot op het bot gemotiveerd zijn. Dit seizoen is voor ons wisselvallig, we gingen de winterstop in als koploper maar hebben dat helaas niet lang vast kunnen houden, we hebben gespeeld met uitschieters omhoog maar helaas ook met uitschieters naar beneden. De laatste drie wedstrijden worden wel lastig voor ons doordat we in principe nergens meer voor spelen en dus die spanning missen om boven onszelf uit te stijgen.”

Aarlanderveen speelt dus nog drie wedstrijden dit seizoen. Altior, RVC’33 en ASC zijn de laatste tegenstanders voor de ploeg van Sander van Dijk met als doel zo snel mogelijk het sein veilig te kunnen geven en alsnog zo hoog mogelijk te eindigen.

Must Read