donderdag, juli 25, 2024
HomeDerde klasseTAVVDerde klasse A: Direct 'burenruzie' tussen TAVV en Aarlanderveen

Derde klasse A: Direct ‘burenruzie’ tussen TAVV en Aarlanderveen

-

Er wordt in Ter Aar en Aarlanderveen nu al uitgekeken naar de seizoensopening. Dan treft ‘TAF” namelijk al de min of meer buren uit de Veen. Zwammerdam opent op die dag tegen BSC’68, terwijl DoCoS na de degradatie opent tegen RKDES in Kudelstaart. ASC treft in Oegstgeest Koudekerk, terwijl Altior gastheer is van Soccer Boys. Lugdunum neemt het in Bodegraven op tegen ESTO.

Een week later zal in de Kikkerpolder de strijd plaatsvinden tussen Lugdunum en Altior. ASC gaat op bezoek bij het gepromoveerde Zevenhoven, terwijl Koudekerk tegen TAVV op voorhand ook boeiend genoemd mag worden als affiche. Aarlanderveen treft in eigen huis RKDES en DoCoS ziet Zwammerdam aanmeren in Leiden. Een week later speelt ‘Damme’ tegen Aarlanderveen, gaat Koudekerk op bezoek bij RKDES en komt TAVV thuis uit tegen Zevenhoven. ASC speelt voor de tweede keer thuis en wel tegen Soccer Boys, terwijl RVC’33 Lugdunum op bezoek krijgt. DoCoS moet BSC’68 zien te verslaan en Altior treft in Langeraar ESTO.

De krenten uit de pap voor wat betreft de ‘LAV clubs’ voor deel 1 van het seizoen zijn verder: Lugdunum- ASC, Koudekerk- Zwammerdam en Aarlanderveen- DoCoS (4), TAVV- Lugdunum en DoCoS- Koudekerk (5), Koudekerk- Aarlanderveen (6), Zwammerdam- Lugdunum en TAVV- Altior (7), Lugdunum- DoCoS (8), TAVV- ASC en Aarlanderveen- Lugdunum (9), Lugdunum- Koudekerk (10), Zwammerdam- ASC (11), TAVV- Zwammerdam en ASC- DoCoS (12) en tenslotte Aarlanderveen- ASC en DoCoS- TAVV (13).

Voor het complete programma zie het overzicht met dank aan de KNVB en de collega’s van voetbalrotterdam.nl: https://voetbalrotterdam.nl/speelschema/za3a.pdf

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read