zondag, juli 21, 2024
HomeDerde klasseTAVVOproep voor peloton blauwwitters

Oproep voor peloton blauwwitters

-

Na twee prachtige en bloedstollende uitoverwinningen tegen Sportclub Monster en DWO heeft TAVV de finale van de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse bereikt. Deze topper tegen FC Oudewater staat gepland voor as zaterdag 14.30 uur.
Zo’n mooie kraker wil je niet missen, daar moet je bij zijn!

De wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld, bij het ons o zo bekende Alphia, op Sportpark De Bijlen in Alphen. Laten wij er met zijn allen voor zeggen dat er as zaterdag niks neutraals aan het complex van Alphia is. Dat dit een dependance-voor-een-dag van TAVV is. Dat je er struikelt over de Taf’ers, dat het blauw-wit langs het veld ziet en dat de sfeeracties onvergetelijk zijn.

En hoe makkelijk is dat, als Alphia nog geen 6km fietsen van Ter Aar is? Daarom organiseert TAVV zijn eigen variant op de oranjemarsen bij het Nederlands elftal.
Om 13.45 vertrekken we gezamenlijk (zoveel als mogelijk in TAVV-shirt, of blauw wit gekleed) met toeters en bellen in één grote colonne naar Alphia. De enige echte Tour de Taf. Laten we de mannen van Dennis Tijssen eens extra ondersteunen en als één groot fietsend supporterscollectief tijdens de warming-up bij Alphia arriveren! Jij fietst toch ook mee?

Na afloop terug in Ter Aar kan je bij de Sportsbar op het Vosholplein (vanwege het E-weekend is de kantine helaas dicht) het prachtige resultaat vieren, of kijken we uit naar de herkansingswedstrijd van 21 juni tegen de verliezer van het duel Zuidland-Rozenburg.

Bestuur TAVV

Must Read