donderdag, juli 25, 2024
HomeZaterdagVierde klasseMeerburg rukt op en vergroot zorgen Kickers'69 (plus fotoreportage)

Meerburg rukt op en vergroot zorgen Kickers’69 (plus fotoreportage)

-

Vierde klasse A (zaterdag)- Meerburg lijkt een moeilijke fase achter zich te hebben gelaten. De Rijndijkers kampten met veel blessureleed in het begin van het seizoen, maar ondertussen kunnen Jelle Korbee en Ronald van Delft over steeds meer spelers beschikken. Ook Kickers’69 kent personele problemen en dat brak de ploeg van Dennis Bos op als gastheer tegen de withemden.

Meerburg won met 0-3 door doelpunten van Koen van Zijp, Julian van Haaster en Sem Durve. Door dit resultaat klom de ploeg uit Zoeterwoude naar de gedeelde vijfde plaats. Op doelsaldo zelfs inmiddels voorbij aan Teylingen. De achterstand op NSV’46 bedraagt maar vier punten. BSC’68, Zevenhoven en Roodenburg zijn of bleven eveneens in het zicht.

Kickers’69 bleef voorlaatste met vier punten uit zeven duels. Enkel Woubrugge deed het tot nu toe minder. De ploeg uit Leimuiden zal hoe dan ook op korte termijn een tweede winstpartij moeten gaan boeken om niet nu al op grotere achterstand te worden gezet door de concurrentie onderin.

Volgende week staat er voor Meerburg een thuiswedstrijd op het programma tegen Nicolaas Boys. Voor de oranjewitten staat er ook een belangrijk duel op de rol tegen het een plaats hoger genoteerde LSVV’70. De Leidse ploeg is gastheer in de achtste speelronde.

Foto’s: Jan van der Lubbe

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read